Prima pagină » Titlurile zilei » Spuma interlopilor din țară a apărut la Le Gaga! Maneliști celebri au cântat la nunta organizată marți! Dedicațiile i-au scos din minți pe localnici până în zori! – FOTO, VIDEO

Spuma interlopilor din țară a apărut la Le Gaga! Maneliști celebri au cântat la nunta organizată marți! Dedicațiile i-au scos din minți pe localnici până în zori! – FOTO, VIDEO

30 iul. 2020, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Spuma interlopilor din țară și-a dat întâlnire la Iași la o nuntă organizată marțea. Sora lui Vandam Constantin s-a căsătorit, iar la petrecere au participat invitați de marcă. Până în zori au petrecut la un local din Iași, însă din când în când au mai fost întrerupți de polițiști

Spuma interlopilor din țară și-a dat întâlnire la Iași, marți. Povestea începe cum nu se poate mai frumos, asta dacă ne-am lua după postările care au umplut paginile de socializare încă de marți dimineața. Ea tânără, la limita majoratului, îmbrăcată „păpușește” într-o mică prințesă. El, un Făt-Frumos modern, nu pe cal, ci la volanul unui bolid alb. Familii cunoscute de interlopi de prin toate colțurile țării ajung treptat la casa lui Vandam Constantin, fratele miresei.

În zona Sărărie, manelele răsună. Live-urile pe Facebook curg, iar Cristi Nucă, manelistul de casă al interlopilor din Iași, face atmosferă. Se aruncă cu sute de euro și cu sute de „londonezi”. Nu vă gândiți că interlopii s-au pus pe scandal și au început să arunce cu cetățeni veniți din Londra la Iași, căci nu este așa. „Londonezii” sunt de fapt lirele pe care interlopii le scot la mișto din buzunar și le oferă poate cu puțină strângere de inimă lăutarilor.

Prințesele și mafioții, așteptați de mascați la Iași

După ce în curtea lui Vandam Constantin toți cei prezenți își arată „valoarea aia mare”, se pregătesc de plecare. Locul a fost atent ales, să arate frumos, să fie mare, să fie ferit, dar în același timp să aibă un nume. Check-in-ul dat pe Facebook nu poate fi oriunde. Poliția din Iași intră în alertă. Odată ce interlopii au ajuns la Le Gaga, mascații au împânzit zona, împreună cu polițiștii de la rutieră. Bolizii cu numere de înmatriculare străine își fac apariția pe centura Iașului. La volan, prințese și mafioți. Tricourile mulate pe care musai trebuia să fie trecut un brand măcar, de la Balenciaga în sus, erau nelipsite din garderobă. Aurul nu a trebuit, de asemenea, să lipsească, cu toate că parcă interlopii au început să aibă gusturi mai fine și nu și-au mai pus la gât lanțuri goale pe interior, dar groase cât o curea Gucci contrafăcută.

Nu a fost deloc greu să găsească localul

La Iași tradiția a fost alta. În timp ce invitații se așteptau să fie primiți cu un păhărel de șampanie și un pișcot, polițiștii s-au gândit să schimbe puțin rânduiala. Atunci se simte mafiotul bine, când este tras pe dreapta de un polițist rutier, iar lângă mașina lui apare un mascat de la SAS. Parcă și-ar face și un selfie, să-l posteze ca o aroganță extremă pe Facebook, dar o reținere există. Probabil că unora le-au rămas în minte ceva dimineți în care mascații le-au bătut suav la ușă. În orice caz, după ce trec cu bine de filtrul făcut de poliția din Iași, se îndreaptă direct spre local. Chiar dacă unii nu au mai fost vreodată la Le Gaga, nu a fost deloc greu să nimerească. S-au orientat după „cetate celebre” țipate în microfon, care se auzeau încă de la intrare pe centura Iașului.

Petrecăreții s-au dezlănțuit când a venit Uraganul

Zeci de persoane și-au făcut apariția și s-au așezat frumos la masă, respectând distanțarea socială, asta dacă ne-am lua după ceva surse care au fost în control la petrecere. Toți invitații s-au distrat în liniște până când a venit Uraganul. Nu vă gândiți la vreme… Marți noaptea, la Iași a fost cald, iar vântul a adiat slab. Uraganul Tzancă. Despre el este vorba. Pentru cine nu știe, Tzancă este un manelist în trend, iar o nuntă ce cea a surorii lui Vandam Constantin nu se putea desfășura fără un invitat de marcă precum Tzancă. Odată ce a început să cânte îndrăgitul artist, banii au început să zboare. Din nou euro, lei, londonezi și tot tacâmul.

Nu sunt prea mulți fani Tzancă Uraganul în zona șoselei de centură

Având în vedere regulile impuse în pandemie, din păcate, la nuntă nu și-au făcut apariția chiar toți cei care ar fi trebuit. Nu a fost asta însă o problemă. Traiască live-ul pe Facebook și transferul de bani pe card. Puțini au fost cei care au fost prezenți și nu au intrat în direct pe rețelele de socializare, să vadă toți dușmanii cât de bine o duc. Petrecerea a fost ca la carte, însă a mai fost întreruptă din când în când. Se pare că locuitorii din zona localului nu sunt fani înfocați Tzancă Uraganul, iar unii dintre ei au sunat la 112. Oamenii legii, aflați prin apropiere, au intervenit și au aplicat sancțiuni. Patru la număr. Toate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Nunta s-a terminat în zori, iar acum toată lumea este fericită. Casă de piatră tinerilor căsătoriți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`