Spuma interlopilor din Iași s-a adunat la Moinești, la botezul fiului lui Remus Cernat. Cine s-a numărat printre invitați? – FOTO/VIDEO

22 apr. 2023, 10:00
Lucian SAVA, în Local

Spuma interlopilor din Iași s-a adunat la Moinești, pentru a participa la o petrecere. Printre invitați s-au numărat Costel Corduneanu, fiul lui Viorel Oarză și Andrei Trocin

A fost mare petrecere la Moinești. Interlopi din mai multe zone ale țării s-au întâlnit pentru a participa la botezul fiului lui Remus Cernat, un personaj cunoscut în zonă. Joi seara au început să-și facă apariția interlopii din Iași. Costel Corduneanu, Robert Oarză, Andrei Trocin și Dragoș Panțiru sunt doar o parte dintre cei care au participat la petrecerea organizată la un cunoscut local din Moinești.

Remus Cernat și-a botezat fiul, pe Kemal, iar petrecerea dată în cinstea lui a fost una fastuoasă. Mama micuțului, Alexandra, a strălucit într-o rochie roșie care a luat ochii invitaților. Unul dintre nașii copilului a fost Dragoș Panțiru de la Iași. Meniul a fost unul diversificat, iar de la o astfel de petrecere nu puteau lipsi lăutarii. S-au dat dedicații, s-a aruncat cu bani și s-au făcut transmisiuni live pe Facebook.

Spuma interlopilor din Iași s-a adunat la Moinești. Cine este Remus Cernat?

Remus Cernat este un personaj care a ajuns în atenția presei în anul 2009. Atunci a fost implicat într-un scandal într-un club din Comănești, terminat cu moartea unui om. Cernat ar fi înjunghiat un sportiv, rudă de-a lui Ionuț Iftimoaie. A fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, dar a stat 10 ani în spatele gratiilor.

„Îl condamnă pe inculpatul Remus Cernat, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, la pedeapsa de 15 ani de închisoare și 6 ani de pedeapsă complementară a interzicerii unor drepturi”, s-a arătat în decizia magistraților de acum 14 ani.

Nu este pentru prima dată când interlopii din toată țara se întâlnesc la Moinești. În anii trecuți, lăutari celebri veneau la restaurantele din zonă pentru a-i distra. Acum, Remus Cernat a devenit prieten cu o parte dintre interlopii Iașului, iar pe rețelele de socializare se fotografiază des împreună cu aceștia.

Cu siguranță, spuma interlopilor din Iași se va mai aduna la Moinești și cu alte ocazii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *