Prima pagină » National » Spulberat de o maşină, un bărbat a fost găsit mort într-un şanţ în comuna Crângurile din judeţul Dâmboviţa

Spulberat de o maşină, un bărbat a fost găsit mort într-un şanţ în comuna Crângurile din judeţul Dâmboviţa

28 oct. 2022, 16:45,
BZI.ro, în National

Noaptea trecută, 27 octombrie 2022, s-a produs un accident rutier în comuna Crângurile din judeţul Dâmboviţa. Potrivit autorităților, un bărbat a fost spulberat de o maşină.

În urma evenimentelor ce au avut loc în noaptea dinspre 27 octombrie 2022 spre 28 octombrie 2022, un bărbat a fost găsit mort într-un șanț după ce a fost lovit din plin de un vehicul. Şoferul aflat la volanul maşinii a fugit de la faţa locului după producerea accidentului.

O cameră de supraveghere a surprins imagini cu bărbatul mort într-un şanţ

Tragedia de joi seara a avut ca principală victimă un bătrân în vârstă de 81 de ani. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, vineri, 28 octombrie 2022, în urma unui apel făcut la 112, a fost sesizată starea precară a unui bărbat căzut într-un şanţ. Telefonul a venit din partea unui bărbat care ar fi găsit trupul neînsufleţit al bătrânului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat decesul bărbatului. Lângă individ a fost găsită şi o bicicletă.

În urma acestor evenimente, poliţiştii au demarat o serie de investigaţii pentru a putea descoperi cauza morţii bărbatului. Din primele probe recoltate, victima, în vârstă de 81 de ani, ar fi fost acroşată de un vehicul. Potrivit acestora, persoana care se afla la volanul maşinii ar fi părăsit locul faptei în urma producerii accidentului. Şoferul teribilist a fost identificat de organele legii. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti. Din primele informaţii furnizate, acesta ar lucra la o firmă de curierat.

Cu ajutorul unei camere de supraveghere, poliţiştii au reuşit să descopere identitatea bărbatului de 35 de ani. În imagini se poate observa cum victima se plimba cu bicicleta pe drum, în timp ce a fost acroşată de vehiculul şoferului implicat în accident.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului la producerea accidentului. Până atunci, bărbatul va fi audiat de organele de protecţie.

Teribilismul se intensifică pe străzile din România

În ultimii ani, teribilismul s-a intensificat pe stăzile din România. Şoferii tot mai inconştienţi produc accidente în lanţ pe șoseli. Lipsa de responsabilitate a accentuat creșterea numărului de decese. Cazul bătrânului în vârstă de 81 de ani găsit mort în urma producerii unui accident rutier nu este primul de acest gen. Din păcate, șoferii români s-au obișnuit cu lipsa unor sancțiuni stricte și preferă să fugă de la locul faptei atunci când produc accidente. Acesta a fost şi cazul unui şofer din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti care a fugit de poliţişti după ce a avariat două autovehicule. Tânărul a fost găsit a doua zi în timp ce ieșea din locuința bunicii sale și a fost supus audierilor.

În urma găsirii unui bărbat mort într-un șanț în comuna Crângurile din Judeţul Dâmboviţa, polițiștii au demarat o serie de investigaţii pentru a putea descoperi cauza decesului. Din primele probe recoltate, victima, în vârstă de 81 de ani, ar fi fost acroşata de vehiculul. Șoferul în varstă de 35 de ani aflat la volanul mașinii a fugit de la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *