Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Sprijin, nu stigmatizare, pentru consumatorii de droguri! Subcomisarul de poliție Marius Manea în direct la BZI LIVE – FOTO

LIVE VIDEO – Sprijin, nu stigmatizare, pentru consumatorii de droguri! Subcomisarul de poliție Marius Manea în direct la BZI LIVE – FOTO

15 aug. 2022, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE

Marți, 16 august 2022, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent subcomisarul de poliție Marius Manea, șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.
Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre sprijinul acordat consumatorilor de droguri și strategia pe care o implementează specialiștii din cadrul Centrului în lupta cu substanțele interzise.
Sprijinul este soluția, nu stigmatizarea, iar subcomisarul de poliție va vorbi despre societate și implicarea fiecăruia dintre noi în această privință.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • AGATHA BÎRSESCU

    Este plin orașul de droguri! Dacă traficanții s-ar teme de pedepse serioase date de tribunal, s-ar rezolva problema! Puterea exemplului face minuni! Spre exemplu boratzii de pe Agatha Bîrsesecu, in spate la gang la Moldova, vând de foarte mulți ani marfă de acolo. O dată la 2 ani vine poliția și îi ia. După câteva luni vin înapoi acasă și ia ghiciți ce fac ?! Vând în continuare droguri! Și chiar cat sunt ei la pușcărie, celelalte leppre tot vand droguri de acolo ! De ce?! Pentru că nu le este frică de justiție, de lege! Nu contează, bani să iasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`