Prima pagină » Local » Spovedania incendiară a femeii rămase fără amant! Nu își poate găsi deloc liniștea: „O să merg să vorbesc cu el la cimitir” (EXCLUSIV)  – FOTO

Spovedania incendiară a femeii rămase fără amant! Nu își poate găsi deloc liniștea: „O să merg să vorbesc cu el la cimitir” (EXCLUSIV)  – FOTO

13 mai 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA în Local

Spovedania incendiară a femeii rămase fără amant. Aceasta nu își poate găsi deloc liniștea după ce fiul ei l-a omorât pe bărbatul care o înțelegea cel mai bine. Anca Elena Atuloaie povestește, cu durere în suflet și lacrimi în ochi, drama prin care trece de mai bine de o săptămână

Momente de coșmar în satul Marginea, după ce Ionel Murariu, tatăl puștiului de 15 ani ce a decedat în accident, a fost omorât de fiul amantei sale. Totul s-a petrecut în noaptea din 4/5 mai, când Silviu Sima ar fi fost trimis de tatăl său, Cornel Sima, în locul în care se aflau mama lui și Ionel. Acesta și-a ieșit din minți și a început să-l lovească cu bestialitate. Ba mai mult, tânărul ar fi filmat toată scena pe care a constituit-o în casa unchiului său. Imaginile video au ajuns în atenția anchetatorilor.

Spovedania incendiară a femeii rămase fără amant

După șirul de tragedii din comuna ieșeană Heleșteni, Anca Elena Atuloaie nu își mai găsește liniștea. Silviu Sima a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru a i se efectua expertiza psihiatrică. În acest moment nu se poate ști cu exactitate dacă băiatul avea sau nu discernământ, însă mama sa face niște mărturii surprinzătoare.

„Nu mai știu nimic. Sunt la capătul puterilor. Am fost să întreb de fiul meu, dar toți mi-au zis să văd programul de vizită de la «Socola». N-am apucat să fac lucrul acesta, pentru că eu stau la țară și nu am cum să bat drumul degeaba până la Iași și să nu mă primească. Am fost chemată din nou la audieri și am dat aceleași declarații. Fiul meu este un criminal, se pare.

Dar el nu a conștientizat. Eu, ca și mamă, îl cunosc. Sigur are o problemă la cap, pentru că de mic trebuia să-l duc la niște controale și, din lipsa de bani, nu am mai fost. Acum a ajuns așa. Dar Ionel va rămâne îngerul meu păzitor. Nu am apucat să mă duc la înmormântare. Dar o să merg să vorbesc cu el la cimitir, chiar dacă e departe. În brațele lui îmi găseam liniștea.

Era singurul care mă înțelegea și care nu mă bătea. Concubinul meu mă nenorocește. În fiecare dimineață și seară mă înjură și începe scandalul. Am căutat de atunci să îmi iau copilul, care e în clasa I, și să plec. Dar unde? N-am găsit nicio casă. Trăiesc un coșmar”, mărturisește cu ochii plini de lacrimi Anca Elena Atuloaie, amanta bărbatului omorât de fiul ei.

Tatăl puștiului mort în accidentul de la Șcheia a fost executat de fiul amantei: „Normal că-mi pare rău”

Cornel Sima, concubinul femeii care avea o relație cu Ionel Murariu, a fost reținut în discuții și nu a recunoscut că el a fost la locul faptei în acea noapte. Vă reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea din data de 4/5 mai 2023. Ionel Murariu a fost găsit pe marginea drumului, într-o baltă de sânge.

S-a dat alarma repede în sat. Silviu Sima, un tânăr în vârstă de 19 ani, ce are toată viața înainte, și-a ieșit din minți după ce ar fi fost trimis de către tatăl său, Cornel Sima, în locul unde mama lui stătea de 8 zile. Acolo a găsit-o împreună cu unchiul ei, Atuloaie Costică, în vârstă de 75 de ani, dar și cu Ionel Murariu, care a venit să bea împreună cu ei o sticlă de vin. A vrut să facă o pomană.  Dar, nu a mai reușit. Atunci a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng, comă grad IV. A fost supus la o intervenție chirurgicală, dar nu a rezistat, iar medicii nu au putut să mai facă nimic ca să îl salveze. Și-a dat ultima suflare cu gândul la Anca Elena Atuloaie, care a făcut o spovedanie incendiară.

Rămâne de văzut ce vor mai descoperi oamenii legii în cazul bărbatului care a fost executat de fiul amantei, dar și ce pedeapsă va primi vinovatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *