Prima pagină » Cancan » Sportivul Cristi Mitrea a ajuns la o frumoasă vârstă. Cu ce se ocupă în prezent fostul iubit al Andreei Mantea 

Sportivul Cristi Mitrea a ajuns la o frumoasă vârstă. Cu ce se ocupă în prezent fostul iubit al Andreei Mantea 

03 nov. 2021, 16:11,
BZI.ro, în Cancan

Fostul luptător de MMA Cristi Mitrea nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. În ultimul timp, sportivul a fost discret cu aparițiile publice. Din acest motiv multă lume se întreabă cu ce se ocupă în prezent fostul iubit al Andreei Mantea.

Cristi Mitrea se bucură de viață la o vârstă surprinzătoare

Cristi Mitrea a ajuns celebru după ce a participat la show-ul „Burlăciţa.” Acesta a intrat în celebra competiție pentru a o cuceri pe frumoasa Andreea Mantea și a reușit. După ce sportivul a ieșit învingător, Andreea și Cristi au format un cuplu pentru câteva luni. 

Cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste, dar după 7 luni de relație s-au despărțit. Cristi Mitrea și Andreea Mantea au împreună un băiat, David, pe care focoasa brunetă îl crește singură. 

Mai mult decât atât, fostul concurent de la „Burlăciţa” nu a recunoscut că este tatăl copilului, numele său nefiind trecut în certificatul de naștere al băiatului.

După despărțirea scandaloasă de Andreea Mantea, fostul luptător de MMA și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Ajuns la vârsta de 39 de ani, Cristi Mitrea se bucură de viață, merge în vacanțe exotice și petrece timpul în compania frumoasei lui iubite, Andreea Caranda.

Cu ce se ocupă în prezent fostul iubit al Andreei Mantea 

Celebritatea lui Cristi Mitrea a crescut după ce a avut o relație cu Andreea Mantea, iar povestea de dragoste dintre cei doi a fost mult timp în atenția publicului. Dacă la început s-a zvonit că ar forma un cuplu doar de dragul audienței, se pare că lucrurile au stat altfel. După doar 3 luni de relație Andreea Mantea anunța că este însărcinată cu bărbatul care i-a cucerit inima în show-ul „Burlăciţa.”

După despărțire, focoasa brunetă a decis să își crească singură fiul. Bruneta a mărturisit că nu își dorește ca băiatul ei să aibă o copilărie tulburătoare așa cum a avut-o ea. Ulterior, Andreea Mantea a luat o decizie surprinzătoare de dragul băiatului ei, David:

„Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinţi. În acest moment avem o relaţie absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului şi am ajuns să ne înţelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.”, a declarat prezentatoarea tv.

Cei doi păstrează legătura și se pare că sportivul se implică în creșterea copilului.

Fostul luptător de MMA este acum o prezență discretă în spațiul public, însă își continuă activitatea sportivă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Caranda. În cadrul unui interviu, Cristi Mitrea a vorbit despre femeia care i-a cucerit inima:

„Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. (…) Da, într-un fel ciudat, avem o relație. Ciudat, că nu e sănătoasă relația. E pasiune multă, e foc.”, a declarat acesta.

Sportivul și-a cunoscut băiatul pe când acesta avea 2 ani

Cristi Mitrea l-a cunoscut pe fiul lui, David, abia când acesta a împlinit 2 ani. Fostul iubit al Andreei Mantea a lipsit din viața copilului o perioadă îndelungată, însă sportivul a explicat care au fost motivele:

„De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile.” a mărturisit acesta.

De asemenea, Cristi Mitrea a mărturisit  și de ce nu și-a recunoscut fiul la început, dar ulterior au apărut sentimente profunde pentru copilul său:

„Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la „nu l-ai dorit” este faptul că alesesem să termin relația.

Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit’, a mai spus luptătorul MMA.

Cristi Mitrea a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură de viață. În prezent, sportivul păstrează legătura cu Andreea Mantea de dragul fiului lor, David. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *