Prima pagină » Local » Spitalul „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Au fost scoase la concurs 61 de posturi vacante
Spitalul „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Au fost scoase la concurs 61 de posturi vacante

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Au fost scoase la concurs 61 de posturi vacante

03 oct. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași face angajări, recent fiind scoase la concurs 61 de posturi vacante. Cea mai mare unitate medicală din Moldova dorește să angajeze 44 de asistenți medicali, mai mulți brancardieri, îngrijitoare și infirmiere. Spitalul a scos însă la concurs și un post de agent deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Este nevoie de 44 de asistenți medicali

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași a scos la concurs 44 de posturi de asistent medical. Se dorește angajarea a 5 asistenți medicali cu studii postliceale, specialitate Medicină Generală, cu minimum 6 luni vechime în specialitate pentru Secția Clinică Gastroenterologie I, loc Operator VII (Urgențe Chirurgicale), Secția Clinică Hematologie, Secția Clinică Medicină Internă 1, respectiv Secția Clinică Medicină Internă 2. Unitatea medicală a scos la concurs și 15 posturi asistent medical principal cu studii postliceale, specialitate Medicină Generală, cu minimum 5 ani vechime în specialitate, certificat de grad principal, precum și 8 posturi asistent medical cu studii superioare, specialitate Medicină Generală, cu minimum 6 luni vechime în specialitate. În aceeași perioadă, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași a scos la concurs și 10 posturi de asistent medical debutant cu studii postliceale, specialitate Medicină Generală. Unitatea medicală angajează și 3 asistenți medicali fără vechime pentru Secția Clinică Gastroenterologie 2, Secția Clinică Chirurgie Generală 1 și Secția Clinică Ortopedie.

Aceștia trebuie să aibă studii superioare, specialitate Medicină Generală. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași a scos la concurs și 3 posturi asistent medical principal cu studii superioare, specialitate Medicină Generală, cu minimum 5 ani vechime în specialitate. Persoanele care doresc să ocupe unul din cele 44 de posturi scoase la concurs, pot să-și depună dosarele până la 15 octombrie 2024, ora 14:00. Mai multe posturi sunt scoase la concurs în spitalele din Iași. Unitățile medicale angajează asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, brancardieri și economiști.

Unitatea medicală a scos la concurs mai multe posturi de brancardieri, infirmire și îngrijitoare

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași face angajări. Organizează concurs și pentru angajarea a 4 posturi de brancardier, unul pentru Secția Clinică Chirurgie Generală 2, unul pentru Secția Clinică Chirurgie Generală 3 și doi pentru Secția Clinică Gastroenterologie 2. Unitatea medicală a scos la concurs și două posturi brancardier pentru Sectia Clinică ATI, precum și un post brancardier pentru UPU SMURD. În aceeași perioadă se va organiza concurs și pentru ocuparea a 7 posturi vacante de infirmieră: 3 posturi pentru UPU SMURD și 4 posturi pentru Sectia Clinică ATI. De asemenea, pentru UPU SMURD se dorește și angajarea unei îngrijitoare. Un post de îngrijitoare a fost scos la concurs și pentru Sectia Clinică ATI. Totodată, a fost scos la concurs și un post vacant de agent DDD (Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție) pentru Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistenței Medicale. Dosarele de concurs pot fi depuse până la 15 octombrie 2024, ora 14:00.

Acestea nu sunt singurele angajări pe care le face, în această perioadă, Spitalul „Sf. Spiridon” Iași. În luna septembrie, unitatea medicală a scos la concurs și două posturi de statistician medical şi două posturi de registrator medical debutant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`