Prima pagină » Local » Spitalul „Sf. Spiridon” Iași cheltuie aproape 22 de mii de euro pentru servicii de curățenie în curtea unității medicale – FOTO

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași cheltuie aproape 22 de mii de euro pentru servicii de curățenie în curtea unității medicale – FOTO

24 ian. 2024, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Spitalul „Sf. Spiridon” Iași cheltuie aproape 22 de mii de euro pentru servicii de curățenie în curtea unității medicale. Contra acestei sume, firma SC Alfa Clear SRL va colabora cu unitatea medicală timp de 6 luni.

curte Spitalul Sf. Spiridon

Pentru suma de 21.830,90 euro, firma SC. Alfa Clear SRL va presta servicii de curățenie pentru spital timp de 6 luni

SC Alfa Clear SRL va face curățenie în curtea Spitalului „Sf. Spiridon” Iași

curte Spitalul Sf. Spiridon

Spitalul Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași a beneficiat și în anul 2023 de serviciile firmei SC. Alfa Clear SRL

În data de 3 ianuarie 2024, ora 11.25, Spitalul Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași atribuia firmei SC Alfa Clear SRL un contract în valoare de 108.600 de lei, adică 21.830,90 euro. În schimbul acestei sume, societatea, ce are sediul în strada Carpați, nr. 4, județul Iași, se obligă se presteze pentru unitatea medicală servicii de curățenie în curtea spitalului.

„SC Alfa Clear SRL execută lucrări de curățenie în sectoarele spitalului cu 3 muncitori, cu program de lucru de 8 ore/zi 7 zile din 7, cum ar fi: -golirea coșurilor de gunoi de resturi/materiale menajere, ambalaje, etc, amplasate în curtea spitalului și/sau din curtea interioară a Ambulatoriului Integrat – activități specifice de curățenie pe sectorul arondat de beneficiar (curte și/sau cale de acces) prin măturare, îndepărtarea oricăror resturi menajere, ambalaje, praf etc, degajarea gunoaielor în locuri special amenajate, strângere, încărcare, debarasare – curățenie post- șantier prin îndepărtarea resturilor de materiale -cosmetizarea arborilor, îndepărtarea crengilor, frunzelor uscate de pe spațiile verzi aparținând spitalului -vopsirea bordurilor, arborilor, a coșurilor de gunoi, balustrade și rampe metalice -întreține spațiile verzi din sectorul arondat (greblat, adunarea frunzelor/crengilor-strângere, încărcare, debarasare) -manipularea materialelor rezultate din casare (ridicarea de la locul indicat și deplasarea acestora la locul de depozitare/punct colectare din incinta spitalului) , obiecte de mobilier (mese, scaune, paturi, rafturi, noptiere inclusiv cele metalice), de birotică (unități PC, imprimante, copiatoare, etc) -în sezonul rece – lunile de iarnă – ajută la deszăpezirea căilor de acces în spital și/sau a zonelor arondate de beneficiar (adună, încarcă și transportă în locurile indicate de beneficiar).

Împrăștie material antiderapant (sare, nisip, clorură, amestecuri – pus la dispoziție de beneficiar) pe căile de acces pentru autovehicule cât și pe aleile de acces pietonale Prețul lunar pentru condițiile de mai sus este 18.100 RON fără TVA pentru anul 2024”, se arată în descrierea de pe SEAP.

curte Spitalul Sf. Spiridon

În anul 2023, Spitalul Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași  a plătit 198.000 de lei, adică 40.167,98 euro, pentru servicii de curățenie în curte

În anul 2023, Spitalul Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași a plătit peste 40 de mii de euro pentru a menține curățenia în curtea unității medicale

curte Spitalul Sf. Spiridon

Firma SC. Alfa Clear SRL, care în acest an se va asigura că în curtea Spitalului „Sf. Spiridon” este curățenie, a fost înființată în anul 2006, are sediul în strada Carpați, nr. 4, județul Iași, iar în anul 2022 a numărat 7 angajați

Spitalul Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași a beneficiat de serviciile firmei SC Alfa Clear SRL și în 2023, dar acestea au fost ceva mai ieftine decât în anul curent, unitatea medicală plătind atunci 198.000 de lei, adică 40.167,98 euro. Prof. dr. Daniel Timofte a explicat de ce prețul serviciilor de curățenie s-a majorat în acest an.

„Contractul este încheiat pe 6 luni pentru 2024, cu prețul majorat față de anul trecut, conform modificărilor legislative privind salariile”, a transmis prof. dr. Daniel Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean „Sf. Spiridon” Iași.

Firma SC Alfa Clear SRL, care în acest an se va asigura că în curtea Spitalului „Sf. Spiridon” este curățenie, a fost înființată în anul 2006, are sediul în strada Carpați, nr. 4, județul Iași, iar în anul 2022 a numărat 7 angajați și a avut o cifră de afaceri de 238.504 lei. Firma este administrată de Nicolae Corciova și Mioara Corciova.

Comentarii
  • Se mai da spaga la angajari la Spiridon ?
    Se mai da spaga la medici la Spiridon ?

  • ce prostie! e spital de stat putea colabora lejer cu SALUBRIS SA si SERVICII PUBLICE si le facea curatenie in curtea spitalului saptamanal cu muncitori care matura, grebleaza, cara gunoiul cu paturile la basculanta, toaleteaza spatiul verde cu motocoase, cu drujba crengile de copaci, cu utilaje de maturat si spalat carosabilul, cu lame de dezapezit, s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024