Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs trei posturi vacante

Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs trei posturi vacante

01 sept. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Local

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași organizează, în perioada imediat următoare, un concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante: medic alergolog, în cadrul Secției II Pediatrie, farmacist și biochimist pentru Laboratorul de analize medicale

Proba scrisă pentru ocuparea funcției de medic alergolog se va desfășura, în data de 12 septembrie 2022, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași. Proba scrisă pentru ocuparea postului de farmacist va avea loc în data de 14 septembrie 2022, iar proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de biochimist medical va avea loc în data de 19 septembrie 2022.

Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs trei posturi vacante. Se vor angaja un medic alergolog, un farmacist și un biochimist

Administrația Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs 3 posturi. Astfel, se dorește să se angajeze un medic alergolog, în cadrul Secției II Pediatrie, un farmacist și un biochimist pentru Laboratorul de analize medicale. Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic primar, confirmat în specialitatea alergologie și imunologie clinică la Secția Clinică Pediatrie II, va avea loc în data de 12 septembrie 2022. Proba scrisă se va desfășura, începând cu ora 9:00, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, Secția Clinică Alergologie – Imunologie, et. 2.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de farmacist cu drept de liberă practică în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului va avea loc în data de 14 septembrie 2022, începând cu ora 9:00. Proba scrisă se va desfășura în cadrul Facultății de Farmacie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Sala 22A.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de biochimist principal, confirmat în specialitatea biochimie medicală din Laboratorul de analiza medicale, va avea loc în data de 19 septembrie 2022, ora 9:00. Proba scrisă va fi susținută în Amfiteatrul din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași.

Spitalul pentru Copii va avea un medic specialist dermatovenerologie

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași va avea și un medic dermatolog, deoarece s-a observat că, în ultimul timp, în cadrul unității medicale, se prezintă numeroși pacienți de specialitate.

„A fost nevoie de un astfel de compartiment, întrucât frecvent avem pacienți copii cu patologie de specialitate. Am beneficiat, până acum, de ajutorul unui medic cu care am avut un contract de colaborare, dar avem nevoie de prezența permanentă a unui medic specialist pentru a putea răspunde prompt fiecărei solicitări, pentru ca, astfel, să putem asigura asistență medicală pediatrică de înaltă specialitate. Compartimentul de dermatologie funcționează cu cinci paturi”, a afirmat bioing. med. pr. drd. Alina Belu, managerul Spitalului de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Serviciile medicale oferite în cadrul centrului medical sunt diagnosticarea și tratarea bolilor pielii, mucoaselor, unghiilor și părului.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului vacant de la Spitalul pentru Copii a avut loc luni, 29 august, începând cu ora 9:00, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, Secția Clinică Dermatovenerologie, Sala de Lucrări. Rezultatele finale ale concursului au fost afișate în data de 31 august 2022. Astfel, dintre cei doi candidați la concurs, unul a obținut punctajul final de 227,32, fiind respins, iar cel de-al doilea candidat a obținut un punctaj de 250,42, fiind admis.

În luna septembrie, se vor ocupa și cele trei posturi vacante scoase la concurs de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *