Prima pagină » Local » Spitalul Elena Doamna din Iași va fi vândut. Consilierii județeni au aprobat proiectul
Spitalul Elena Doamna din Iași va fi vândut. Consilierii județeni au aprobat proiectul

Spitalul Elena Doamna din Iași va fi vândut. Consilierii județeni au aprobat proiectul

25 sept. 2024, 14:10, 12 ,
Redacția BZI în Local

Consilierii județeni au aprobat marți, 24 septembrie 2024, proiectul de hotărâre privind vânzarea Spitalului de Obstetrică – Ginecologie Elena Doamna din Iași.

Ieri, 24 septembrie 2024, consilierii județeni au aprobat „proiectul de hotărâre privind demararea procedurii în vederea exercitării dreptului de preemţiune în conformitate cu prevederile art.4, alin.(81) din Legea ur.422/2001, privind protejarea monumentelor istorice, republicată asupra unei părți din imobilul situat în municipiul Iași, strada Elena Doamna, în.49, înscris în Cartea Funciara nr.141232, nr. cadastral 141232, UAT Municipiul Iaşi.

Parte din imobilul compus din teren și construcții situat în Municipiul Iași, strada Elena Doamna, ur.49, județul Iași, înscris în Cartea Funciară ur.141232, nr. cadastral 141232, UAT Iași, în suprafaţă de 8.337 mp și un număr de 14 construcţii, identificate prin C1, C3, C5, C6, C7, C8, C9, C10, Cl1, C12, C13, C15, C16, C17, C18, C19, C20, C21, inventariate în domeniul public al județului Iași, au fost restituit către Fundaţiei Caritatea prin Decizia Comisiei Speciale de Retrocedare a bunurilor imobile care au aparţinut cultelor religioase din România nr.1.461/30.06.2022, în baza cererilor de retrocedare ur.548/14.09.2004 Şi nr.608/14.09.2004, depuse în temeiul O.U.G. ur.83/1999, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în documentele proiectului de hotărâre.

Comentarii
  • Cum adica se vinde ???? Cum ????

  • Fundatia Caritatea e a jidanilor

    Scrie in Talmud la Zohar 11b – fa tot ce iti sta in putinta ca sa scazi natalitatea goyimilor (nonevreilor)
    Ce tot atatea retrocedari? Au vandut tot jidanii si au plecat si acum vor retrocedari. Pai ce altceva sa le trebuiasca mai mult sa ia romanilor decat o maternitate?
    E timpul sa mai facem o maternitate in Iasi

  • Ce jewish,manareli marca CJ un spital falimentar cu personal incadrat pe ochi frumosi sau mai recent gri cu numar rosu. Pupincuristi si stausidorminpostcaleafamerge.Pensionati care revin. Vraiste.Dezbina si condu dar fa-ti plinul.Urmeaza concursuri de imprejurari.Atmosfera exploziva.Pluteste ca o floricica pe arii de sonet.Evreii nu au nici o treaba nici cit un mall.

  • Mai bine faceţi un spital nou. Nu cumva este pe lista neagră, de pericol să se prăbuşească la cutremure? Singurul lucru care merită cumpărat este doar terenul!

  • 1. In numeroase dosare, ICCJ a statuat ca Fundatia Caritatea nu este indreptatita sa obtina retrocedarile in numele si pt comunitatea evreiasca, pt ca nu a outut infatisa in nici o instanta mandat de reprezentare valabil. In acest contex, Parchetul ar trebui sa faca ditamai dosarul penal pt cei din administratia publica pt dublul tun dat bugetului local : primul pt op retrocedare ilegala, al doilea pt o cumparare ilegala!E reteta facuta de Chirica cu aceeasi comunitate, pt care a sponsorizat de la buget o statuie, dupa care a facut mismasuri cu terenuri pe seama UAT, in beneficiul ei!Si Alexe, si Chirica ar trebui sa se …. racoreasca macar pt cativa ani!

  • Costel Alexe si Mihai Chirica sunt la dispozitia lui Alexandru Muraru, seful lor pe linie PNL. Acesta conduce filiala PNL Iasi si desfasoara activitatea pentru interesele altui stat.

  • La cat ne imbolnavim era si normal sa stam numai pe la doctor si prin biserici

  • La cat ne imbolnavim era si normal sa stam numai pe la doctor si prin biserici , Arca lui Goe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024