Prima pagină » Local » Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași face angajări! Au fost scoase la concurs două posturi de economist!
Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași face angajări! Au fost scoase la concurs două posturi de economist!

Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași face angajări! Au fost scoase la concurs două posturi de economist!

14 dec. 2022, 02:00,
în Local

Ieșenii care sunt în căutarea unui loc de muncă și au studii în domeniul economic au parte de o veste bună, deoarece Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași a scos la concurs două posturi de economist, în cadrul Serviciului financiar-contabilitate

Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să aibă diplomă de licență în domeniul economic și 6 ani și 6 luni de vechime în specialitate. Candidații vor putea depune dosarele până în data de 23 decembrie 2022, ora 12:30. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 4 ianuarie 2023, începând cu ora 10:00, urmând ca pe data de 10 ianuarie 2023, începând cu ora 10:00, să aibă loc proba interviului.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ocupe unul dintre cele două posturi de economist

La concursul organizat de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași se pot înscrie persoanele care au cetățenie română sau cetățenia unui stat membru al Uniunii Europene ori a unui stat-parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene.

Acestea trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să ocupe unul dintre cele două posturi de economist ce sunt scoase la concurs de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile de studii, de vechime în specialitate, după caz, alte condiții specifice, potrivit cerințelor postului scos la concurs și trebuie să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face o persoană incompatibilă cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

De asemenea, candidații trebuie să nu execute o pedeapsă complementară prin care le-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-au folosit pentru săvârșirea infracțiunii.

Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași face angajări: Ce documente trebuie să conțină dosarul de concurs

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidații trebuie să prezinte un dosar care să cuprindă mai multe documente. Dosarul candidaților trebuie să cuprindă formular de înscriere la concurs și copia actului de identitate sau orice alt document care să ateste identitatea, potrivit legii, aflat în termen de valabilitate.

În cazul în care candidatul și-a schimbat numele trebuie să atașeze la dosar și certificatul de căsătorie sau un alt document prin care s-a realizat schimbarea de nume. Candidații trebuie să adauge copiile documentelor care atestă nivelul studiilor și actele care să ateste efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului, solicitate de autoritatea sau instituția publică. Dosarul trebuie să cuprindă și copia carnetului de muncă sau a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului, precum și certificat de cazier judiciar.

Candidații care doresc să ocupe unul dintre cele două posturi de economist trebuie să adauge la dosarul de concurs și adeverința medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, care trebuie să fie eliberată de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului, precum și certificat de integritate comportamentală și curriculum vitae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`