Prima pagină » Local » Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași vrea să cumpere medicamente pentru hemofilie și talasemie, în valoare de aproape 800 de milioane de lei
Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași vrea să cumpere medicamente pentru hemofilie și talasemie, în valoare de aproape 800 de milioane de lei

Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași vrea să cumpere medicamente pentru hemofilie și talasemie, în valoare de aproape 800 de milioane de lei

18 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași vrea să cumpere medicamente pentru hemofilie și talasemie, în valoare de 777.798.519 lei.

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași vrea să achiziționeze medicamente necesare pacienților cu hemofilie sau talasemie

Noi achiziții sunt anunțate la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Unitatea medicală vrea să încheie un acord-cadru care să fie valabil până la 16 ianuarie 2025. Contractul este împărțit în 187 de loturi.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, acreditat ANMCS la nivelul 1 de competență, este un furnizor constant de servicii medicale de calitate și un pionier în medicină, cu premiere naționale remarcabile. Spitalul este – prin tradiție, de zeci de ani – un punct de reper de încrede în domeniul sănătății și nu doar pentru ieșeni, ci pentru întreaga populație a Moldovei.

Tratamentele cu medicație efectuate la nivelul Spitalului Sf. Spiridon, respectiv din Programele Naționale de Sănătate efectuate la nivelul Spitalului Sf. Spiridon respectă în totalitate prevederile legale și protocoalele în vigoare în România și în Uniunea Europeană atât în ceea ce privește criteriile de includere a pacienților și cele de urmărire a evoluției, indicația de tratament, precum și analiza și aprobarea terapeutică a cazurilor, în vederea unei utilizări cât mai judicioase a fondurilor alocate.

În urma încheierii acordului cadru așteptăm achiziționarea de produse de bună calitate, livrate într-un termen rezonabil, așa cum este solicitat de către Farmacist Șef Primar și de coordonatorii de program, în vederea desfășurării în bune condiții a activităților specifice din cadrul spitalului, în sensul asigurării continue a accesului pacienților la tratament în vederea îmbunătățirii calității vieții, în monitorizarea evoluției și prevenirea complicațiilor ce ar putea să apară”, se arată în caietul de sarcini.

La ce sunt utilizate aceste medicamente: „Pentru asigurarea tratamentului profilactic și de stopare a sângerărilor, precum și a sindromului anemic la pacienții cu Hemofilie de tip A, purpură trombocitopenică imnună și talasemie”

Firmele interesate să livreze medicamente pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași își pot depune ofertele până la 26 iulie 2024, ora 15.00.

„Furnizarea acestor medicamente asigură derularea în bune condiții la nivelul Spitalului Sf. Spiridon, și în cadrul programelor naționale de sănătate, respectiv asigură continuitatea tratamentului medicamentos pentru pacienții luați în evidență cu scopul asigurării îmbunătățirii calității vieții. Obiectivele specifice asociate furnizării produselor care fac obiectul Acordului cadru care rezultă din această procedură, sunt acelea de a se asigura medicația necesară pentru pacienții luați în evidența cu scopul asigurării continue a accesului pacienților la tratament în vederea îmbunătățirii calității vieții, în monitorizarea evoluției și prevenirea complicațiilor ce ar putea să apară.

Mai specific, pentru programul Hemofilie și talasamie/PTI CRONIC pentru asigurarea tratamentului profilactic și de stopare a sângerărilor, precum și a sindromului anemic la pacienții cu Hemofilie de tip A, purpură trombocitopenică imnună și talasemie”, se specifică în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *