Prima pagină » Local » Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași investește peste 8 milioane de lei pentru dotarea Serviciului de Anatomie patologică și genetică medicală 
Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași investește peste 8 milioane de lei pentru dotarea Serviciului de Anatomie patologică și genetică medicală 

29 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași vrea să achiziționeze aparatură medicală pe loturi pentru dotarea Serviciului de Anatomie patologică și genetică medicală, în valoare de 8.223.318,39 lei, fără TVA. Licitația pentru furnizarea echipamentelor medicale este programată în data de 9 august 2024, ora 15.00.

Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași investește o sumă importantă în dotarea laboratorului de anatomie patologică și a celui de genetică medicală

În dotarea cu aparatură medicală a laboratorului de anatomie patologică de la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași se vor investi 2.794.365 de lei, în timp ce pentru dotarea cu aparatură medicală a laboratorului de genetică medicală se vor aloca 5.428.953,39 lei.

Operatorii economici care își doresc să participe la licitația desfășurată la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

„Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică – Cerința se aplică inclusiv pentru documentația care trebuie prezentată de subcontractanți și/sau terți susținători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct. Modalitate prin care poate fi demonstrată îndeplinirea cerinței: se va completa DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire a contractului de achiziție publică cu informațiile aferente situației lor referitoare la îndeplinirea cerințelor privind capacitatea de exercitare a activității profesionale. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv certificat constatator emis de ONRC, sau în cazul ofertanților străini, documente echivalente emise în țara de rezidență, traduse în limba română, urmează să fie prezentate, la solicitarea\autorității contractante, de către ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor. În situația în care vor fi executate părți din contract de către subcontractanți, dovada înregistrării și corespondența activităților principale/secundare din cadrul acestuia cu obiectul achiziției se va prezenta obligatoriu și de către subcontractanți, pentru partea din contract pe care o vor realiza”, se arată în descrierea din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Unitatea medicală cumpără și combină frigorifică pentru laboratorul de microbiologie

În luna iulie 2024, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași organizează licitație și pentru achiziția de combină frigorifică cu încuietoare, în valoare de 14.000 de lei. Firmele își pot depune ofertele până la 10 iulie 2024, ora 15.00.

„Achiziție combină frigorifică cu încuietoare-dotare laborator microbiologie, conform cerințelor din caietul de sarcini și anexei la caietul de sarcini. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a zecea (10) zi înainte de termenul stabilit în Anunțul de participare pentru depunerea ofertelor”, se arată în descrierea din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *