Prima pagină » Local » Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași face angajări. Unitatea medicală a scos la concurs 19 posturi
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași face angajări. Unitatea medicală a scos la concurs 19 posturi

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași face angajări. Unitatea medicală a scos la concurs 19 posturi

18 iun. 2022, 02:00, 3 ,
în Local

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs 19 posturi vacante. Unitatea medicală angajează 14 infirmiere debutante și 5 îngrijitoare. Persoanele care doresc să ocupe unul dintre aceste posturi trebuie să fie absolvente de școală generală. Nu este necesară vechime pentru a participa la concurs.

Persoanele care doresc să participe la concursul de angajare organizat de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași trebuie să achite taxa de concurs în valoare de 50 de lei la casieria unității medicale. Anunțul de concurs, bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la avizier, dar și pe site-ul unității medicale.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași a scos la concurs 19 posturi

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată. Unitatea spitalicească angajează 2 infirmiere debutante, pentru Secția clinică ATI, 2 infirmiere debutante și o îngrijitoare pentru Secția clinică pediatrie I, 2 infirmiere debutante pentru Secția clinică pediatrie II, o infirmieră pentru Clinica pediatrie III. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași angajează o infirmieră debutantă pentru Compartimentul de îngrijiri paliative, o infirmieră debutantă pentru Secția clinică ortopedie pediatrică, o infirmieră debutantă pentru secția clinică chirurgie pediatrică I, o infirmieră debutantă și o îngrijitoare pentru Secția clinică chirurgie pediatrică II. A fost scos la concurs și un post de infirmieră debutantă pentru Secția clinică neurologie pediatrică. Un post de infirmieră debutantă este vacant și pentru Secția clinică neurologie pediatrică – compartimentul toxicologie. Unitatea medicală dorește să angajeze o infirmieră debutantă pentru Secția de nefrologie, o îngrijitoarea pentru Secția clinica cardiologie, precum și 2 îngrijitoare pentru sectorul comun.

Persoanele care doresc să participe la concurs pot să-și depună dosarele în perioada 20 iunie – 1 iulie 2022,  ora 14.00. Candidații vor susține proba scrisă în data de 14 iulie 2022, la ora 10.00. Interviul se va desfășura în data de 20 iulie 2022, la ora 10.00.  Rezultatele finale ale concursului de angajare vor fi afișate în data de 25 iulie 2022.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care doresc să se angajeze în cadrul Spitalului pentru Copii

Petru a participa la concurs, candidații trebuie să aibă cetățenie română, cetățenia statelor membre UE sau a statelor care aparțin Spațiului Economic European și domiciliul în România; trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit;  trebuie să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale și capacitate deplină de exercițiu. Candidații trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile de studii și de vechime sau alte condiții specifice referitoare la postul pentru care candidează. Pentru a ocupa un post în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași candidații trebuie să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciu, care împiedică înfăptuirea justiție, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unor infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Candidațiilor care vor dori să ocupe unul dintre 19 posturi scoase la concurs de către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași le va fi verificată identitate, înainte de începerea probei scrise, numai pe baza prezentării cărții de identitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *