Prima pagină » Local » Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” face angajări! Un post important a fost scos la concurs
Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” face angajări! Un post important a fost scos la concurs

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” face angajări! Un post important a fost scos la concurs

01 mart. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” organizează concurs pentru ocuparea unui post de farmacist șef. Persoanele care doresc să participe își pot depune dosarele până pe 12 martie 2024, ora 15.00.

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” face angajări

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice, și anume să fie absolvenți de învățământ universitar cu studii de lungă durată de specialitate cu diplomă de licență, să facă dovada că sunt membri ai organizației profesionale cu viză pe anul în curs (certificat de membru).

Totodată, trebuie să dețină și certificat de farmacist specialist sau primar și să aibă minimum doi ani de experiență profesională în domeniu. Persoanele care doresc să ocupe postul de farmacist șef în cadrul Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” trebuie să îndeplinească și o serie de condiții generale. Trebuie să aibă cetățenie română, a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor ce aparțin Spațiului Economic European, să aibă domiciliul în România și să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă capacitate de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidații la concurs trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, să îndeplinească condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei, să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Ce documente trebuie să cuprindă dosarul de concurs

Dosarele de concurs ale candidaților trebuie să conțină formularul de înscriere, certificatul de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar, certificatul de integritate comportamentală, o adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie al candidatului sau de unităţile sanitare abilitate, cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului, actul de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflate în termen de valabilitate, certificatul de căsătorie sau alt document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz, și curriculum vitae, model comun european, semnat de candidat.

În dosarul candidaților trebuie să se regăsească și copia carnetului de muncă, a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *