Prima pagină » Local » Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași face angajări! Ce posturi au fost scoase la concurs
Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași face angajări! Ce posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași face angajări! Ce posturi au fost scoase la concurs

13 ian. 2023, 02:00,
în Local

În perioada următoare, mai multe posturi vor fi scoase la concurs în cadrul Spitalului Clinic „Căi Ferate” Iași. Procedura ar urma să fie organizată la finalul lunii ianuarie 2023. S-au stabilit și condițiile de participare

Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași organizează un concurs pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a două funcții contractuale de execuție ce sunt vacante. Unitatea medicală dorește să anagajeze medic specialist, cu jumătate de normă, în cadrul Compartimentului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate, dar și consilier juridic, cu normă întreagă, în cadrul Compartimentului Juridic. Persoanele care doresc să se înscrie la concurs își vor putea depune dosarele până în data de 25 ianuarie 2023, ora 14:00, la sediul Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași.

Pentru funcția de medic specialist, proba scrisă a concursului va avea loc în data de 3 februarie 2023, începând cu ora 10:00, urmând ca proba interviului să se desfășoare pe 8 februarie 2023, ora 10:00. Proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea funcție de consilier juridic va fi susținută pe 3 februarie 2023, ora 12:30, iar proba orală va avea loc în data de 8 februarie 2023, de la ora 12:30.  Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 13 februarie 2023.

Ce condiții specifice trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să candideze la concurs

În perioada următoare, Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași angajează medic specialist, cu jumătate de normă, dar și consilier juridic, cu normă întreagă. Pot ocupa funcția de medic specialist, în cadrul Compartimentului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate al Spitalului Clinic „Căi Ferate” Iași, persoanele care au cel puțin 3 ani de vechime în specialitate, au diplomă de licență în specialitate și dețin aviz de liberă practică, în termen de valabilitate, eliberat de Colegiul Medicilor.

De asemenea, trebuie să dețină certificat de absolvire a unui program de formare în domeniul managementului calității în sănătate, recunoscut de către Autoritatea Națională de Management al Călității în Sănătate, dar și atestat de studii complementare în managementul serviciilor de sănătate, eliberat de către Ministerul Sănătății. Sunt exceptați de la deținerea atestatului medicii specialiști sau primari confirmați în specialitatea sănătate publică și management. Pentru a putea ocupa postul de jurist, candidații trebuie să dețină diplomă de licență în specialitatea postului și minimum 6 ani și 6 luni de vechime în specialitatea postului.

Spitalul Clinic „Căi Ferate” Iași face angajări! Ce documente trebuie să dețină dosarul de concurs al candidaților

Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, dosarul de candidaților va conține cererea de înscriere la concurs, adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare și copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea.

De asemenea, dosarul de concurs trebuie să conțină și copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului, solicitate de autoritatea sau instituția publică. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să adauge la dosar și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie, dar și cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere, precum că nu există antecedente penale care să îi facă incompatibili cu funcția pentru care candidează.

Totodată, dosarul la concurs trebuie să cuprindă și adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, dar și curriculum vitae.

Persoanele care doresc să afle mai multe informații despre posturile pentru care se fac angajări se pot prezenta la sediul Spitalului Clinic „Căi Ferate” Iași, la biroul resurse umane sau pot solicita detalii la numărul de telefon 0232410420.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`