Prima pagină » National » Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”
Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”

Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”

26 aug. 2020, 22:00,
Bianca Rebegea în National

Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”. Adina Alberts, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 1 din București spune că a fost determinată să își facă un test pentru depistarea noului coronavirus.

„Anunțul, teribil, privind îmbolnăvirea domnului Robert Negoita, primarul Sectorului 3 și președintele Partidului București 2020, cu Covid 19, m-a determinat să efectuez în cursul zilei de azi, testul RT-PRC care depistează persoanele infectate cu noul coronavirus.

Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ, deci nu sunt bolnavă.

Întrucât ultima dată m-am întâlnit cu domnul Negoiță în urmă cu 7 zile medicii epidemiologi mi-au spus că îmi pot continua activitatea profesională și politică. Dar cel mai important, pot fi alături de copil, de familie și de locuitorii Sectorului 1, cărora le doresc din suflet să fie feriți de probleme medicale.

Vă asigur de toată determinarea mea pentru ca împreună să putem găsi cele mai bune soluții pentru a ne proteja eficient, pentru a fi mai pregătiți să facem față acestei provocări sanitare uriașe”, a precizat Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Medicul Adina Alberts oferă soluții pentru ca școala să înceapă în siguranță

Celebrul medic vine cu sfaturi în ceea ce privește redeschiderea școlilor. Aceasta susține că elevii au nevoie să meargă la școală, pentru a interacționa, mai ales în cazul elevilor până în 12 ani. În ceea ce privește elevii care depășesc această vârstă, ea recomandă ca la școală să se meargă alternativ, incluzându-se aici școala online. De asemenea, medicul pune accent pe respectarea cu strictețe a normelor de igienă, dar și a distanței sociale.

Toți elevii până în 12 ani trebuie să meargă la școală din 14 septembrie. Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”

Medicul Adina Alberts vine în ajutorul elevilor, care vor începe școala din septembrie. Aceasta crede cu tărie că cei mici, până în 12 ani, nu pot învăța de acasă, din mediul online. Pentru ei este nevoie de o atenție sporită, deoarece stând în fața unor ecrane atât de mult timp este nociv.

”Dragii mei,

Pentru că Guvernul nu ne oferă nici răspunsuri și nici soluții la problemele din ce în ce mai stringente privind începerea școlii, am decis să vă prezint soluția imaginată de mine împreună cu colaboratorii mei de la PRO BUCUREȘTI 2020, pentru desfășurarea cursurilor în condiții cât mai bune. În curând începe școala.

Cred cu tărie că cei mici, și aici mă refer la copiii până în 12 ani, nu pot învăța de acasă. Este nociv pentru niște copii atât de mici să stea ore în șir în fața calculatoarelor. Plus că nici nu o să stea…Nu au răbdare! Ei au nevoie de socializare, de atenția dascălilor, de sfatul și de vraja lor. Au nevoie de acea interacțiune care să le înlesnească și care să-i călăuzească cu dragoste către cunoaștere. Au nevoie din multe dintre acele lucruri pe care numai prezența fizică a unui dascăl le-o poate oferi.

Așa că propun ca toți elevii de până în 12 ani să meargă la școală din data de 14 septembrie.

O să vă întrebați de ce am ales vârsta de 12 ani. Pentru că toți părinții pe care i-am consultat mi-au spus ca la această vârtă a copilului există suficientă responsabilitate și responsabilizare, părintele poate să-l lase acasă singur și să plece la servici.

lar ceilalți copii mai mari, cei peste 12 ani, să învețe online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *