Prima pagină » Magazin » Spectacolul multimedia, „Gustav Klimt”, cu proiecții 360, ajunge la MINA Pop Up Iași din Palas Campus, pe 29 iulie
Spectacolul multimedia, „Gustav Klimt”, cu proiecții 360, ajunge la MINA Pop Up Iași din Palas Campus, pe 29 iulie

Spectacolul multimedia, „Gustav Klimt”, cu proiecții 360, ajunge la MINA Pop Up Iași din Palas Campus, pe 29 iulie

17 iul. 2024, 13:21,
BZI.ro, în Magazin

Spectacolul imersiv „Gustav Klimt” va fi prezentat la Palas Campus Iași, de pe 29 iulie până pe 10 septembrie, în cadrul MINA Pop Up, ediția itinerantă a muzeului imersiv al noilor arte, MINA, prezentată de George. Inovație BCR.

Show-ul imersiv „Gustav Klimt” este o producție multimedia care cuprinde 60 dintre lucrările pictorului simbolist, un arc în timp prin „Epoca de Aur”, inspirată de stilul Art Nouveau și simbolurile bizantine. În cadrul show-ului se vor regăsi opere expuse în muzeele din toată lumea, precum „Doamna cu evantai”, „Sărutul” și „Doamna în Aur”. Spectacolul audio-vizual este realizat de studioul Aural Eye și producătorul muzical Alexei Țurcan. Proiecția a mai fost expusă și la MINA București, unde a făcut parte din prima serie de show-uri lansate, dar și la MINA Pop-Up Cluj.

Show-ul imersiv „Gustav Klimt” va face parte, începând cu 29 iulie, și din line-up-ul de la MINA Pop Up și va putea fi urmărit în același calup cu încă două show-uri, „Van Gogh” și „Cosmos – Descoperim tainele universului”. Prețul unui bilet pentru adulți este de 40 de lei, iar pentru copii este de 30 de lei, iar cu un singur bilet puteți vedea toate cele trei show-uri imersive.

Spectacolul „Van Gogh” este inspirat din scrisorile lui Van Gogh către fratele său și oferă publicului o incursiune captivantă în operele celebrului artist olandez. Citatele selecționate din corespondența lui Van Gogh aduc o notă personală și profundă în narațiune, făcând experiența și mai intimă și emoționantă. Spectacolul „Cosmos – Descoperim tainele universului” prezintă o călătorie educativă în minunile cosmosului, cu un focus amplu asupra Sistemului Solar și a cuceririlor umane în explorarea spațiului. Ambele proiecții rulează deja la MINA Pop-Up de la Palas Campus.

Spațiul MINA Pop-Up este un cort de 450 mp, cu proiecții 360, organizat împreună cu Palas Campus Iași, aflat pe strada Iancu Bacalu, la 10 minute distanță de Palatul Culturii. MINA Pop Up are loc la Iași până pe 10 septembrie, perioadă în care vor fi prezentate mai multe spectacole imersive și instalații interactive.

MINA Pop Up este găzduit de Palas Campus Iași, a fost și la Iulius Mall Cluj, iar din toamnă va putea fi vizitat în Iulius Town Timișoara, centrele de shopping, office și entertainment dezvoltate de compania IULIUS în cele trei orașe. Mai multe informații, precum si biletele pentru spectacolele din cadrul MINA Pop-Up sunt disponibile pe site-ul minamuseum.com.

Despre MINA

MINA este primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Muzeul combină arta și tehnologia într-un spațiu senzorial pentru toate vârstele și are ca scop creșterea consumului cultural și a calității producției culturale în România. Prin acest spațiu multifuncțional, dotat cu tehnologie de ultimă generație, extindem granițele colaborărilor multidisciplinare și internaționale care sprijină inovația și digitalizarea. MINA este un proiect conceput de One Night Gallery și Le Petit. Partenerii proiectului sunt George.BCR, Kaufland România, Epson România, NVIDIA, Schweppes și Logitech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *