Prima pagină » Cancan ultimă oră » Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian a fost întrerupt. Ce s-a întâmplat pe scenă i-a revoltat pe spectatori. Organizatorii au fost nevoiți să ia pauză

Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian a fost întrerupt. Ce s-a întâmplat pe scenă i-a revoltat pe spectatori. Organizatorii au fost nevoiți să ia pauză

19 dec. 2021, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Minute bune de pauză în timpul spectacolului, organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian! Spectatorii au fost revoltați și au început să strige din sală!

Spectacolul, organizat în amintirea regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, a fost întrerupt minute în șir, fiind câteva probleme cu luminile de pe scenă. Spectatorii au început să-și exprime nemulțumirile, iar prezentatoarea evenimentului a trebuit să-și ceară scuze în numele organizatorilor și să promită că probleme se vor remedia.

Aceasta a ținut să le spună oamenilor prezenți la concert că există probleme tehnice și trebuie să ia o pauză de zece minute.

”Din cauza acestei defecțiuni tehnice, ne vedem nevoiți să luăm o pauză de zece minute, și să reglăm imediat acest lucru.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat prezentatoarea evenimentului.

Între timp a fost montată și o macara de lumini, problema fiind rezolvată. Ulterior, totul s-a rezolvat, iar prezentatoarea concertului și-a cerut din nou scuze față de spectatori, spunând că totul a fost remediat, iar spectacolul continuă fără probleme.

Spectacol la Sala Palatului, organizat în amintirea lui Petrică Mîțu Stoian

Sala Palatului a fost plină, sâmbătă seara, la un concert în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist din Mehedinți ar fi trebuit să cânte și să-i încânte pe spectatori, dacă destinul n-ar fi fost crunt cu el și ar mai fi trăit astăzi. Cunoscutul artist de muzică populară trebuia să urce pe scena de la Sala Palatului, la Concertul ” Seara Magică de Crăciun”, acolo unde cântă și Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu, Maria

Dragomiroiu, Nicu Paleru și mulți alții. Pe scenă urmează să urce mai mulți artiști de muzică populară, dar și de muzică de petrecere, care vor cânta în amintirea maestrului Petrică Mîțu Stoian, cel care și-a pierdut viața, de curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *