Prima pagină » Titlurile zilei » Spectacol la o spălătorie auto din Iași! O mireasă a ajuns să spele o mașină în noaptea nunții, după ce a fost furată de la petrecere! Frumoasa crăiasă a rupt TikTok-ul în două – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Spectacol la o spălătorie auto din Iași! O mireasă a ajuns să spele o mașină în noaptea nunții, după ce a fost furată de la petrecere! Frumoasa crăiasă a rupt TikTok-ul în două – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

04 aug. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Noapte de neuitat pentru o mireasă din Iași. Tânăra a fost furată de la petrecere și a fost dusă la o spălătorie auto, arătând „cât de bine se descurcă” în acest domeniu. Scena a fost filmată, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, strângând mii de reacții

Scene incredibile la Iași! O mireasă a ajuns să spele o mașină chiar în noaptea nunții sale. Scena s-a petrecut zilele trecute în comuna ieșeană Belcești. Mai mulți bărbați și femei s-au așezat în jurul mașinii și au început să danseze și să aplaude cât mireasa „își făcea datoria”, făcând un adevărat show. Spectacolul pe care atât mireasa, cât și invitații l-au dat în miez de noapte a stârnit reacții pozitive.

O mireasă a ajuns să spele o mașină în noaptea nunții, după ce a fost furată de la petrecere

Tânăra este de loc din comuna ieșeană Coarnele Caprei. Geanina și Ciprian și-au unit destinele în data de 29 iulie 2023 și au dat o petrecere în cinstea evenimentului. Cei doi miri au strălucit, la unul dintre cele mai luxoase restaurante din județul Iași, alături de zeci de invitați.

Foarte multe poze și videoclipuri au fost postate de miri și de fotograful și videograful George Vieru, care au strâns sute de reacții în mediul online. „Furatul miresei” a fost considerat, mult timp, un ritual care poate aduce un pic de farmec întregului eveniment. Totuși, cei care cunosc istoria acestui obicei îl văd ca pe un lucru depășit și spun că nu există această practică în tradiția populară românească. În trecut, „furatul miresei” era considerat un obicei barbar.

Acesta este originar de la popoarele migratoare, în tradiția populară nefiind recunoscut. Pe vremuri, clanurile rivale profitau de nunți pentru a face rău mirelui. Astfel, veneau la nuntă și furau cel mai de preț dar al lui: mireasa. Acest obicei ascunde în spate o istorie tristă. Acestuia i se cerea o sumă foarte mare ca aceasta să fie liberă din nou. Obiceiul exista și la vechii nobili din Anglia, și nu numai, care în ziua nunții luau mireasa, o necinsteau și pe urmă o returnau mirelui. Dacă acesta nu voia ca nobilul să își bată joc de mireasă, plătea sume mari de bani. E ceea ce se numea dreptul la „primera nocte” (prima noapte). Acest obicei, des întâlnit la nunțile din ultimii ani, nu este recunoscut nici de oamenii bisericii, nefiind creștinesc.

La nunta lor, mirele i-a cântat miresei. Internauții au salvat masiv videoclipul, ajungând viral

Ba mai mult, pe lângă show-ul pe care l-a făcut tânăra mireasă în spălătoria auto din comuna ieșeană Belcești, aceștia și-au organizat nunta într-un mod cât mai atractiv, ajungând virali pe TikTok, după ce au fost postate toate videoclipurile și pozele de la nunta lor. Ciprian, ginerele din seara menționată, a preluat ștafeta de la solistul său și a început să cânte pentru mireasa lui, chiar dacă nu are o voce de „artist”.

Iată că o mireasă ce a ajuns să spele o mașină în noaptea nunții sale, după ce a fost furată de la petrecere, a reușit să stârnească mii de reacții în mediul online.

Comentarii
  • stii ca ai calcat pe bec,crezi ca poti sa apari la ziar si sa nu iei o injuratura,si nici nu te cunosc,in dumnezeii matii

  • Veata far de tictoc e pustiu.

  • Și ne mirăm de ce hAUR crește în sondaje…

  • Wtf ce e cu tiganeala asta 🫤

  • S-a spalat cu turbojetul, putina ceara si e ca noua iar gusterul este fericit.

  • 💖 Andreea, colega de servici

    Doamna lucreaza ca contabila – economist la mine la munca. Se ocupa cu salariile, face bilantul, inchide luna,etc. Bravo. Chiar suntem mândrii cu iea, e desăvarsită.
    Din ce am inteles de la colegi, soțul e un pic gelos si mai consuma un pic de alcool (ocazional).
    In rest, e cea mai frumoasa mireasa contabila din oras. Merita un premiu pt asta.

  • Ziar de c4cat, articol de c4cat, jurnalism de doi lei :)))

    S-au terminat articolele de țara asta și vouă vă arde de povestit de pe TikTok…..

    Sunteți jalnici!

  • Să le spună țărănușilor de la coarnele belceștilor că furatul miresei nu se mai poartă de vreo 3 ani.

  • După rupere cu ce l-ați lipit?

  • ziaru e al u haur d aia zice orice ce vrea 🙂
    crei valoare? cauta in alta tara

  • 🤣 Cameramanii din Iasi păcălesc mirii: le zic că filmează nunta in 8K sau 4K uhd, dar predau nunta la rezolutie Hd ready🤭

    Cameramanul trebuie sa predea toate orele filmate, nu doar filmarea editata.
    Un fotograf la nunta face aprox 9000 de poze, dar după editare el da mirilor 1000 de poze. Rusine.
    La fel si la filmare, din 8 – 9ore filmare bruta, mirii primesc rezumatul nuntii de 1-2 ore filmare editata.Momentele frumoase sunt sterse definitiv de pe hard disk.
    Dragi miri, nu uitati sa cereti toata filmarea nuntii voastre, adica cereti și filmarea + pozele brute.

    Daca un cameraman & fotograf filmeaza/fotografiază putin, inseamna ca au stat degeaba la nunta voastra, efectiv si-au bătut joc de voi, de invitati si de munca voastra.

    Nu uitat, toti banii se dau dupa vizionarea materialelor, nu inainte…ca o sa ramaneti cu cateva poze si rezumatul nuntii pe viață.

  • Ce să faci la Coarnele Caprei cu mireasa furată cu tot cu mașină, ori o duci la stână ori la spălătorie.

  • Niste maimute imitatoare. Asa au vazut ei intr-un film.

  • Trebuia sa schimbe si cauciucurile 😂😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024