Prima pagină » Titlurile zilei » Spectacol într-un tramvai din Iași. Un bărbat a început să fotografieze în mod abuziv călătorii, rupând TikTok-ul în două. Videoclipul a strâns mii de reacții – FOTO/VIDEO

Spectacol într-un tramvai din Iași. Un bărbat a început să fotografieze în mod abuziv călătorii, rupând TikTok-ul în două. Videoclipul a strâns mii de reacții – FOTO/VIDEO

12 aug. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Spectacol într-un tramvai din Iași, după ce un bărbat a început să fotografieze în mod abuziv călătorii, rupând TikTok-ul în două. Videoclipul a fost încărcat pe rețelele de socializare și a strâns mii de reacții

Un bărbat cu ochelari și cu o atitudine golănească a ajuns vedetă pe TikTok, după ce a început să fotografieze în mod abuziv călătorii cu un telefon foarte vechi, recomandându-se a fi fotograf. Oamenii au imortalizat momentul și l-au încărcat pe TikTok, adunând mii de aprecieri și sute de comentarii.

Spectacol într-un tramvai din Iași. Un bărbat a început să fotografieze în mod abuziv călătorii, rupând TikTok-ul în două

Mihăiță este fericit când vede un chip feminin într-un mijloc de transport în comun și începe să fotografieze, pentru a avea niște amintiri, fiind un bărbat singuratic. Foarte multe fotografii și videoclipuri au fost postate de oameni în mediul online, care au interacționat cu el și au strâns sute de reacții.

„Am interacționat pe multe linii cu el. El este un om fericit. Măcar nu-i pervers și îți arată la final fotografia. Se sperie dacă îl iei tare și o șterge, însă face asta pentru că nu are prieteni. Și-a dorit să fie ca și Ernest, dar nu a avut atât de mult noroc și face și el ce poate”, se arată într-un comentariu din cele 1.578.

Aprecieri a primit de la 175.000 de oameni, iar 21.000 au salvat videoclipul, amuzându-se pe situație.

„Cine e din Iași, îl știe. Când era mai tânăr mergea cu mingea peste tot și aștepta să te joci cu el. Îți dădea pasă, voia înapoi”, potrivit unui alt comentariu de la videoclipul postat pe TikTok.

Pe lângă comentariile pozitive, Mihăiță are parte și de hateri, care i-au lăsat multe comentarii negative. Ba chiar un grup de băieți l-a urmărit câteva zile bune, ca să îl învețe o lecție, dar bărbatul a dat bir cu fugiții.

„Este cunoscut. Eu cu niște prieteni l-am urmărit, ca să îl învățăm o lecție. Nu am vrut să îl batem, dar el a fugit de noi. Îi este frică de orice. Și apoi a venit mama lui, care ne-a explicat situația lui”, transmite un internaut.

Ieșenii se lansează cât mai mult pe TikTok. Prințesele de la Grajduri au câteva mii de următori

Pirandele din comuna ieșeană Grajduri au făcut ravagii pe TikTok, după ce videoclipurile pe care le-au încărcat au fost distribuite masiv în mediul online. Ana Maria și câteva rude de-ale ei au ajuns „vedetele” Iașului. Acestea sunt extrem de aranjate, dichisite, îmbrăcate în haine de ultimă fiță, respectându-și, în același timp, tradiția, iar accesoriile din aur care au câteva kilograme nu lipsesc.

Ana Maria, Anabela și alte câteva nume importante din zona lor sunt îmbrăcate ca niște veritabile prințese, cântă, dansează și adună mii de aprecieri. Comentariile de la fanii înfocați nu lipsesc.

Comentarii
  • Un retardat

  • 🔴 De azi înainte, va rog să NU mai dați bani la preoți, deja au salarii mari ca de profesori! Pe lângă, mai predau și religia deci salariul lor se dublează! Când mai vin să ceară bani, cereți-le voi !

    Tipul e un artist necăjit ce are nevoie de sprijinul comunității, atât!

    Tipul care face poze prin tramvai( cu un telefon vechi) e un artist, vrea să urmeze UAGE Iași, sectia foto video și procesare a imaginii. Merită ajutat să-și urmeze visul.

    Problema lui prioritară e că nu are un venit stabil! Decât sa-i dați unui popă bani, mai bine îl ajutati pe acest om. De ce să nu mai dai bani bisericii?
    Pentru că un popă are un salariu triplu decât mulți dintre voi.

    Voi stiați ca preoții au salarii exact ca profesorii cu grad 1 ? Iar sefii lor au salar de ministrii? E lege votată in parlament.

    Voi nu o să aveti niciodată salariul domnilor popi, …a și merg la lucru doar cateva ore pe săptămână, doar duminica( și alte sărbători legale) să se roage pentru „iertarea tuturor păcatelor și mântuirea lui” nu a voastră. 🤤

    P.s: multi dintre voi, aveți acasa un telefon cu cameră foto mai bună și pe care nu-l mai folosiți pe motiv că aveți altul mai performant. Cand îl mai întâlniți pe acest om, faceți un bine și donati-i acel device lui, o să fie extrem de bucuros.
    Asta e faptă bună, să ajuți tu un om, NU sa-i dai banii unui popă in speranța ca o sa ajunga acei bani la oamenii nevoiași.
    Voi trebuie sa faceți acest lucru cu mânuțele voastre!

    Voi trebuie sa mergeți la om si sa-l ajutați in mod direct, alfel Dumnezeu va trece acea faptă bună in contul intermediarului ( a popei) iar voi o să rămâneți cu praful de pe tobă, nu o sa aveți nimic, nada, o să bată vântul in contul vostru (de fapte bune) deschis la Banca din Ceruri.

  • Ce probleme ai si tu la 06:00 dimineata…

  • @pentru 🔴 De azi înainte, va rog să NU mai dați bani la preoți, deja au sa….

    150% sunt de acord cu dumneavoastra. Deja la o inmormântare din familie, popa nu a vrut sa dea chitanța de toți banii…ceapa mamii lui. Plus dascălul pus de preot a cerut o multime de tâmpenii, gen gaina peste groapă, bani legați in stergar, bani, bani,bani,bani, …lumânări cumpărate de rudele defunctei cu 3 lei bucata, …3 lei o lumânare ???
    in Iași gasesc acelasi lumânari la pachet de 70 lumănari cu 5 lei cutia…

  • Adevaratii nebuni si bolnavi psihic nu sunt primiti la socola ,sunt liberi pe strazi necontrolati ,in socola sunt doar prefacuti cu bani ce vor sa scape de pedepse sau sa se pensioneze mai devreme !!

  • Nu trebuie incurajat ceea ce face! Romania needucata se extaziaza in fata acestor agresiuni pentru ca prostia nu are limite iar resursa umana este numeroasa. Nu faceti un artist din el pentru ca arta este cu totul altceva.

  • Pentru. Denisa–-de azi înainte să nu mal apelezi la popă pentru probleme ce depind de preoți––apelează lndividul sâ te filmeze pentru Tik-Toc și dăi lui. bani. de înmormîntare și eventual și gâia pentru câ face treabâ mai bunâ decît un preot eventual spovedeștete la el cînd te filmeazâ câ este mai eftin ca la preot–așa procedeazâ cei din parada lgbtq-piride (usr )

  • Denisa
    august 12, 2023 la 6:34 am

    Doamnă draga, eu am patit la fel ( tot la o inmormantare) popa nu ne-a lăsat cu lumănarile cumparate de noi din comert, efectiv a tipat ca opreste procesiunea daca nu cumparam lumânari( extrem de scumpe) de la parohia lui. Nu am mai vrut scandal in acea zi, cred ca stiu si popii acest lucru si de aia profita. Plus alte faze nasoale.
    După faza asta, de anul trecut și cât o să traiesc eu nu mai primesc popa de craciun si boboteaza. Rezultatul? Sincer, ma simt mult mai linistita.

  • Ioana, contabilă

    🌺La câți „artisti” fotografi/pozari nesimțiți avem in Iași, ăsta e chiar cu bun simț. Daca puteți, va rog sa-l sprijiniți ( cu bani, tehnică foto), chiar merită. 🌷
    🌿Stiam și eu de la o vecină de a lui ca vrea să urmeze Universitatea de Artă George Enescu, sectia de foto video și imagine procesată, …eu zic că oricine merită sprijinit.🌻

    🥀P.s: nu arată la fața ca Brad Pitt, dar la ce specimene ( 🥸 sau 🤓 ) expun la galeriile de artă, acest bărbat, arată destul de ok.🍀

  • 🌈 Maria & Mirabella

    Bărbații sunt 🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖 și 🫏🫏🫏🫏🫏🫏🫏

  • Pentru@Denisa

    Eu am pațit-o la un botez, ca preotul sau mai degrabă popa să nu-mi elibereze chitanța pentru toți banii dați ca nasi. E rușinos acest aspect.
    Sincer nu înteleg care e faza; ei daca nu contribuie la buget cu nimica, adika 0 lei, de ce mai primesc salariide la bujet, adica din banii nostrii?

  • Popimea , lăcustele negre nu se mai satură de bani și averi !, religia lor este banul și unealta prin care deposedează idioții și retardații pupători de cadavre și scînduri vopsite de tot ce au mai bun , bani , obiwcte , case , terenuri , păduri , parcuri , hainele de pe ei , femeile lor , copii ……..

  • Dacă nu reușiți să scăpați de ciuma neagră care vă controlează viața și sentimentele în ortodoxstan o să ramîneți în continuare în evul mediu întunecat în care o mînă de șarlatani hoți vă vor exploata tot neamul.în vecii vecilor amin

  • Vai de capu la reporter

    O caruta de prosti comenteaza pe aici care mai decare mai destept. Omu este bolnav, are probleme de sanatate, nu agreseaza pe nimeni. Reporteru asta care nu stie ce inseamna atitudine golaneasca, mai bine s ar lasa de meseria asta. Sunt locuri libere la spalatorii auto potrivite pentru el. Trecand peste, omu este bolnav, il gasiti de multe ori in parcul copou, se joaca cu o minge.

  • 🏳️‍🌈 Mirel, iubitorul de mezel 🏳️‍🌈

    Pentru @ 🔴 De azi înainte, va rog să NU mai dați bani la preoți

    Eu am ani de zile de cănd nu mai dau bani cașh la biserica. Chiar nu e nevoie. Cand aud un popă că cere bani, îi spun să pună el din propriul buzunar. E mai bine așa. Doar ei au scutiri peste scutiri, ba impozit zero ba aia, ba cealaltă. Gata.
    Au salarii marite exact ca profesorii, de ce?

  • Poate ne explica jurnalistul care e diferența dintre fotografii abuzive și fotografii normale. Baga telefonul pe sub fustele călătoarelor? Sau în decolteul transpirat? Chiar vrem sa știm.

  • Ionuț Panfil Gyr

    Unii il trimit să lucreze la spălatorie auto (acolo sa lucreze copchii lor), alti il trimit la Socola (nevestele lor sa mearga acolo la tratament).

    Acest om e un artist fotograf , atat!
    Mai slăbuț, dar e un artist contemporan! Daca poate cineva sa-l ajute in aceasta directie, atunci faceti un bine, iar Dumnezeu o sa va rasplateasca înzecit.

    Ajutati acest om sa devină un mare artist cunoscut al acestei urbe, are un suflet mare cum rar mai gasesti in lumea artelor.
    Artistii in general sunt/devin buni atunci cand mor, in rest sunt niște oameni plini de răutate si invidie. Slabe sanse ca acesta să fie ajutat de semenii lui din zona fotografiei & artelor plastice.

    Voi, oamenii simpli și fară de talent în arte sunteți speranța acestui om. Doar voi sunteți fară invidie, doar voi dragi ieșeni aveti posibilitatea financiară sa aduceți liniștea in mintea acestui geniu al fotografiei stradale.
    Voi, oamenii de afaceri din Iași, ajutând acest om cu suflet mare, deveniți protectori ai artelor din zona de nord a țării .

  • 🔴 De azi înainte, va rog să NU mai dați bani la preoți, deja au salarii mari ca de profesori! Pe lângă, mai predau și religia deci salariul lor se dublează! Când mai vin să ceară bani, cereți-le voi !
    august 12, 2023 la 5:58 am

    mananci cacat! de un preot este nevoie non stop exact ca si de o firma de pompe funebre sa-ti ridice mortul de acasa si sa-l imbalsameze si la 2 de noapte. preotul nu vine doar Duminica si sarbatorile legale la biserica, de preot este nevoie dsi laspovedit, impartasit, de facut inmormantari, parastase, cununii, botezuri, de mers acasa la oameni sa le sfinteasca casa, sa le faca molifta, sa-i spovedeasca si sa-i impartaseasca, un preot chiar daca are familie nu mereu e langa familie fiind mereu ocupat cu viata pastorala adica activitatea la biserica si in parohia pe care o arondeaza. multi oameni cu situatie financiara precara au beneficiat de ajutorul preotilor prin strangerea de fonduri din donatii pentru achitionarea de cele necesare confortului zilnic hrana, medicamente, lemne de foc cat si de ridicarea de case si gospodarii pentru persoanele sau familiile vulnerabile.

  • Preoții sau fwtut în cur la seminar ! , toți din seminarul meu au dat examenul oral cu mine

  • Cine mă mai vrea naș, accept dar fără preot ! Am doi fini cununați cu popă, restul vor fi fară cununie religioasă, ne intoarcem la natură

    Pentru @🔴 De azi înainte, va rog să NU mai dați bani la preoți, deja au salarii mari ca de profesori! Pe lângă, mai predau și religia deci salariul lor se dublează! Când mai vin să ceară bani, cereți-le voi !
    august 12, 2023 la 5:58 am

    …din păcate aici sunt de acord cu dvs !!!
    Spun din pacate, pt ca m-am confruntat de atâtea ori cu preoți/popi hapsâni.
    Ei primesc salar, dar mai vreau bani si pentru restul treburilor ce decurg din fișa postului.
    De exemplu la o nunta unde am fost nas, efectiv nu a vrut sa mai lase din pret, desi avea tarif fix, încă a incercat sa ceara mai multi bani, decât stabilise cu mirele.
    De chitantă, nici vorbă…mai mult ca sigur a făcut popa o chitanță fictiva cu o sumă derizorie fața de ce am dat.
    Iar eu nu sunt un om caruia sa-i bagi mâna ușor în buzunar.
    Sincer, ma gandesc cu groază ce face un popa din ăsta cu o femeie singura, divortată sau văduva…o juchește de bani 100% !

    Sincer, pe viitor dacă mă mai vrea cineva de naș, o să-i spun ca accept dar fara popi, efectiv o sa chem o femeie, in mijlocul naturii, exact ca la americani.

    Ăia cum au o femeie sa le citească juramintele, si le merge al dracului de bine?

  • Ionut ,gestionar firma

    Se poate trai si fara preoti. Eu nu am mai fost la biserică de ani de zile. Iar preotul nu l-am mai primit in casa de acu 25 ani, când am citit intr-un ziar local, ca popa din parohia mea era turnator la fosta securitate a lui Ceausescu, cu acte in regulă. Deci, fostul tovarăs avea doua salarii…si când ma gand că parinții mei il primeau în casa inainte de 89, imi vine scârba !

  • Driver George

    Este un om cu unele probleme. Nimeni nu este perfect. Institutiile statul lasa asemenea oameni liberi pe strada. Asta este Romania. Nu trebuie sa radeti de ei. Poate asta este soarta lui.

  • Omul e artist

    Tipul e fotograf, cum spunea cineva mai sus…nu arata ca Van Damme in tinerete, dar e artist. Apropo, artistii in general sunt fiinte urâte la chip, frumos e ceea ce iese din mainile lor. Nimeni nu l-a intrebat pe Picasso de ce e urât? Iar un tablou a lui se vinde cu milioane de dolari usd 🤑🤑🤑
    Nu va luați de cum arată, repet, ceea ce creeaza acest artist contează. El ar trebui ajutat a-si creeze o expozitie cu lucrarile facute prin oras, tramvaie,etc

  • Mihaela, muncitoare de la 8.00 - 17.00, Luni pana Sambata inclusiv 😡 Duminica vreau sa dorm😴

    😡 Program preot ortodox. Citiți si dați mai departe. Ei sunt platiți ca profesorii,… o mai gad !

    Ce face un popă ortodox ?
    Raspuns: doarme pană la 10-11am , relax toata saptamâna de lucru!

    Luni, Marti, Miercuri, Joi,Vineri si – Sambata doarme si se relaxeaza…iar duminica de la 8 – 11 merge la slujba ! Doar pt acest program de lucru primeste minim 5000 lei net / lună. 3 ore de munca, 4 zile pe lună. Atât🤣🤣🤣.

    Botezuri,nunti,spovedanii,impartășania, fapte bune gen mangâiat o babă pe cap, binecuvântat o masină second din Jermania,etc se taxeaza separat, popa vine din ,, timpul său liber”.

    Ce face un om muncitor cu liceu sau facultate, ce primeste minim 1.900lei net/ luna:
    -se trezeste la 6 am, si merge la munca de la 8.00 – 17.00, de luni pana sâmbata.
    Duminica vrea sa doarmă si el pana la 9.00, dar vine ăla sătul de somn(popa) si bate toaca de la 7.00 dimineața …toc-toc-toc-toc, dupa aia ca sa fie sigur ca asta nu doarme la loc, mai baga o sesiune de toacă + clopote: dong-dong,toca-toca,ding-dong…s-a dus dracu’ si singura zi in care putea sa doarma si el pana mai tarziu.

    Stiu asta, pentru ca stau exact lângă o biserică, construită rapid pe o bucata faina de teren cu copaci ,iarba; o adevarata oaza de liniste a disparut de cand au construit cladirea.
    Cand m-am mutat, nu era nicio biserica, asta era si motivul: am ales pentru liniste duminica si sarbatorile legale.😇
    Din cauza popii, linistea s-a terminat!

  • cosmina draga cred ca tu ai nevoie de ajutor,daca tu numesti panarama asta ,articol de presa,daca ca tu te poti considera jurnalist trompetist,atunci chiar ai nevoie de o pauza .

  • @@@@@@@#Mihaela, muncitoare de la 8.00 – 17.00, Luni pana Sambata inclusiv 😡 Duminica vreau sa dorm😴

    Sunt de acord 500%. La mine, in Alecxandru cel Bun, înca bate toaca & clopotele…gata cu dormitul …acum mă duc la piața, să am liniște🤭
    De maine dimineată iar la servici, la 5 dimineată trezirea🤯😵

  • Bun venit în ortodoxtan

  • Bai ăla cu „omul e artist”: din cauza ta și a altora ca tine, Smiley, delia, gheboasă, CRBL și alți talentați, sunt considerați artiști. Am văzut prin Vest, cântând pe strada, oameni mult mai talentați decât cei enumerați. Că să nu mai vorbesc de bețivanii din pub-urile irlandeze, care dau clasa la cantat cam tuturor „straturilor” românești.

  • Din ce văd, acest tip e artist 98 %. Pentru a atinge desăvârșirea, el trebuie îndrumat! Urgent, un profesor universitar la pensie, trebuie sa-i devină maestru in arte & fotografie stradală ( odată ieșiți la pensie, mulți profi’ se ramolesc, îi vezi jucând sah in parc cu alți „azilanți”.🥸

  • Nu este artist, nu este nimic. Este un om bolnav. Nu este normal ce face si trebuie gasita o solutie pentru asta, dar totodata nu este normal sa ne batem joc de el. Intr-adevar, inainte mergea cu mingea si cauta joaca cu orice, acum a dat-o in altele. Din pacate in sistemul romanesc nu exista variante pentru astefel de persoane de cat daca iti permiti sa platesti enerom sa fie institutionalizate si nici atunci nu poti garanta ca au conditii bune de trai. Nici nu stii ce sa mai crezi si ce sa mai zici.

  • 🥰E o minune trimis de D-zeu, (acest băiat talentat la fotografie)

    Aici preoții au si ei vina lor, citisem undeva ca un preot nu are treabă de luni pană sămbăta, ar putea sa.l primeasca/ invețe sa picteze/cânte la strană.
    Popii când vin cu ajunul sau boboteaza, ei cer bani mulți și zic că sunt pentru cauze umanitare. Baiatul fotograf e o astfel de cauză!
    Dacă nu citesc in ziar( vreau sa văd evolutia lui intr-un alt articol) că a fost ajutat de biserica eu nu mai dau drumul la usa cand vine popa cu ajunul sau boboteaza.

  • Biserica ia ! , nu dă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *