Prima pagină » Titlurile zilei » Spectacol golănesc în Tătărași. Șoferul unui Mercedes a blocat circulația tramvaielor, apoi l-a amenințat cu „băieții” pe vatman: „Zilnic, este aceeași poveste” – FOTO

Spectacol golănesc în Tătărași. Șoferul unui Mercedes a blocat circulația tramvaielor, apoi l-a amenințat cu „băieții” pe vatman: „Zilnic, este aceeași poveste” – FOTO

05 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

În dimineața zilei de marți, 4 iunie 2024, un șofer de Mercedes a blocat circulația în rondul din Tătărași. Deși a fost atenționat de vatman, individul a trecut la amenințări

Cristinel Teșan era la manșa vagonului de pe traseul 11, iar când l-a atenționat pe șofer, s-a trezit cu amenințări. Individul din Mercedes a scos telefonul și a început să-l filmeze și să-l pozeze, cu precizarea că va folosi imaginile ca să îi facă rău.

Șoferul unui Mercedes a blocat circulația tramvaielor în Tătărași

Șoferul unui automobil Mercedes a dat dovadă de nesimțire când a fost prins că a încălcat legea. În loc să se scuze, ca un om normal, acesta a trecut la amenințări. Deși a început să spună tot felul de injurii, angajatul de la CTP nu s-a lăsat intimidat. Văzând că nu îi iese, șoferul s-a urcat în mașină și a plecat.

„Eram pe traseul 11, iar ieri dimineață, când am ajuns la rondul din Tătărași, am observat că era o mașină parcată pe linia de tramvai. I-am precizat șoferului că nu are voie să facă asta, fiindcă blochează circulația. Atunci el a început să fie agresiv, să aibă un tupeu golănesc. Mă filma cu telefonul și spunea că pune băieții pe mine, să mă bată, tot felul de amenințări de acest fel, că are el grijă de mine. Pe lângă faptul că încălca legea, mai avea și tupeul să comenteze, chiar nu înțeleg. După ce a făcut un întreg scandal și mi-a făcut mai multe poze, a plecat, a crezut că mă intimidează cu aceste gesturi”, povestește Cristinel Teșan.

În fiecare zi, aceeași problemă

Vatmanii care circulă pe traseul 11 sunt exasperați când ajung la rondul din Tătărași. Deși sunt indicatoare care arată că staționarea este interzisă, șoferii rareori le respectă. Chiar dacă încalcă legea, unii mai au și tupeul să comenteze. Mulți vin să își lase sau să își ia copiii de la școală, iar atunci staționează neregulamentar.

„Zilnic, este aceeași poveste în rondul de la Tătărași. Normal, acolo, este indicator care arată staționarea interzisă, însă nimeni nu-l respectă. Parchează pe unde apucă și mai blochează și tramvaiele. Sunt școli în zonă, vin să își ia copii și nu îi mai interesează unde parchează. Unii oameni sunt respectuoși, își cer scuze și pleacă imediat, dar alții se apucă de făcut scandal, te și înjură. Culmea, când s-a întâmplat incidentul cu Mercedesul, chiar lângă era o mașină de la MAI, parcată neregulamentar”, a mai spus vatmanul.

Șoferul de Mercedes care a blocat circulația a plecat de îndată când a văzut că vatmanul nu se lasă intimidat. Problema este că astfel de situații se întâmplă foarte des în această zonă.

Comentarii
  • Baietii cu grija

    Nu mai blurati numarul. Il gasim pe puțoi si ii umblam la muzicuță.

  • Cioroi de Piața Chirilă 🤣

  • Ar fi trebuit confiscata rabla, blocheaza un drum public!

  • Astfel de specimene sunt ,, smechere ” doar pana ce vine Politia, ii salta si se linistesc cu siguranta, ulterior.
    In rest sunt zero barat.

  • Are dreptate soferul! Acolo toti imbecilii parcheaza si incurca traficul. Toti retardatii isi iau masini, desi nu au locuri de parcare sau strazi. Si le lasa in mijlocul drumului. Nimeni nu face nimic. Toti handicapatii isi aduc odraslele la scoala sau la gradinita din zona cu masina. Nimeni nu se mai deplaseaza 100 m pe jos. In fiecare dimineata se blocheaza stradutele alea in Tatarasi! Asa trebuie! Sa isi miste burtile cei de la Politie si de la Politia Locala, nu sa vaneze babe cu patrunjel!

  • tesan cristinel e o mare scursura,un mare mincinos si foarte conflictual,din foto se vede clar ca el cu tramvaiul a blocal circulatia,nu putea muta cel cu mercedesul si duba alba masinile pacate pe interzis dar cristinel putea trage caruta 1m ,dar e greu cu calu la oras

  • Un taran borat, sa-in futem mama in gura

  • Dezinformare .
    Domnule ziarist se vede clar ca banda de circulatie este blocata de masini parcate (inclusiv un logan alb al MAI) tramvaiul este oprit corect in rond rezultand blocarea traficului. Propaganda ieftina care din pacate prinde la cei multi si ..osti.

  • ca sa stiti adevarul

    Bugetar o viață întreagă, Mihai Chirica a acumulat o avere impresionantă, imposibil de justificat din veniturile de director tehnic, viceprimar și primar al Iașului. Mare parte din proprietățile imobiliare au fost trecute pe numele rudelor, tocmai pentru a disimula bogăția. Domeniul de vacanță de la Frasin (Suceava) este pe numele firmei fratelui, terenul și casa de lângă Bolta Rece a încercat să le mascheze pe fiul său, mezinul. O a treia vilă le-a lăsat-o celor două fiice din cea de-a doua sa căsătorie.Nici vila de lux în care stă acum nu e pe numele lui Chirica, ci pe al soacrei sale, domiciliată în Târgu Neamț.
    Sursa banilor e a doua parte a discuției: fratele nu avea niciun control în firmă, Chirica și soția au avut drept de semnătură, partenerii de afaceri au fost firme din siajul Primăriei. Mama septuagenară a lui Chirica a dat un tun imobiliar în Copou, iar primarul a primit o donație bănească de la un unchi generos, tocmai pentru a justifica o casă.
    AVEREA COMPLETĂ si ascunsa a primarului Chirica.
    Și-a luat apartament cu 3 camere pe Independenței la preț de 2 camere în Dancu.
    Și-a luat o vilă de 240 mp în Tudor Neculai cu doar 39.000 de euro! Banii i-ar fi împrumutat de la unchiul său, un umil pensionar.
    Și-a luat o altă vilă în Galata, unde firma soacrei plătea chiria.
    N-a trecut mult timp și s-a mutat în altă vilă din același complex, tot soacra fiind, oficial, cea care plătește ratele.
    Și-a făcut în mare secret un domeniu de 1 milion de euro la Frasin (Suceava) pe numele fratelui său, care e simplu muncitor cu salariu de 600 de euro/lună.
    Pe numele copilului care avea doar 11 luni, Mihai Chirica a cumpărat, în 2018, o vilă și un teren în Sărărie, mai sus de Bolta Rece.
    A mascat tranzacția dar l-a prins REPORTER DE IAȘI. Acolo, primarul a făcut proiectul unui conac de 860 mp! Milioane de euro care nu pot fi justificate.
    Mihai Chirica este candidat deși e de două ori trimis în judecată pentru corupție. Unul din dosare se judecă deja pe fond și s-ar putea încheia în 2025.
    Toată averea lui Chirica e ascunsă pe rude care nu pot justifica acești bani. ANAF și Justiția nu l-au deranjat

  • Mergeti la vot dar nu va irositi votul ! Dati votul cui are sanse reale sa-l invinga pe Chirica !

    MERGETI LA VOT DAR NU VA IROSITI VOTUL ! DATI VOTUL CUI ARE SANSE REALE SA-L INVINGA PE CHIRICA !
    Daca nu mergi la vot, vor decide altii pentru viitorul tau si cel al copiilor si familiei tale !
    Mergi si voteaza impotriva mafiei din Primaria actuala care te condamna zi de zi la poluare ce genereaza cancer pulmonar si care nu are alt scop decit sa-si protejeze pilele si neamurile in posturi caldute.
    Asfaltarea pe bdul Socola si in str. Canta sint cele mai recente exemple de cum se fura si nu se face nimic in sprijinul cetatenilor. A propos, stiti cite cumatrii si neamuri sint in Primaria Iasi ? Cine le patroneaza ? e foarte simplu ? Stiti cum de a fost posibil ca orice spatiu verde din oras, in loc sa fie parc de recreere a fost oferit mafiei imobiliare de la care Primarul Chirica si acolitii lui din Politie locala etc ? Nu fiti orbi !!!
    Sa nu va irositi votul !
    In conditiile unui singur tur (pentru ca asa a vrut psd si mafia pnl), trebuie sa votati doar pe cel care are sansele cele mai mari sa-l invinga pe Chirica.
    Ne place sau nu ne place, Bodea e singurul care il mai poate invinge pe chirica. Ceilalti, chiar daca unii au proiecte interesante, sint mult in urma.
    NU VA IROSITI VOTUL !!! FIECARE VOR ARE VALOARE.

  • Daca tot veni vb de Tatarasi , de ce nu eliberati rondul Doi Baieti ptr intoarcere autobuze de capat de traseu 20 , 47 , 401(!!). Se aduna cate 4-5 bucati plus maxitaxi in statie si stranguleaza circulatia chiar langa trecerea de pietoni. Pe acea trecere pietonala sunt cateva evenimente rutiere un fiecare luna.

  • @driver, da e greu cu tâmpiți ca tine, oligofreni care cred că tramvaiul are volan ! Probabil ești gherțoiul cu tigaia SH căreia îi spui Mercedes sau vreun neam de al lui… filozofi cu 4 clase !

  • Vatmanul , trebuia să sune în secunda 2 la 112… fără prea multe discuții.l a atenționat pe prostul cu mașina din anii ’60./80

  • @Zamfi – faci parte din categoria dobitocilor care, dacă ei și-au luat mașină, altul nu mai trebuie să-și ia că așa vrei tu să fii grozav de deștept. Boule, nu poți interzice unui cetățean să-și cumpere ce vrea el cu banii lui !Primăria, o cloacă de mârlani hoți și parveniți, de la primar până la ultimul ca cat de consilier , nu a catadicsit să construiască o parcare, mai mult, a tras niște dungi pe asfalt și ia banii la oameni. Pot să îmi cumpăr și 10 mașini dacă vreau, pt fiecare eu plătesc taxe, rovinietă rca, impozite , nu e obligația mea să construiesc parcări !

  • Nimănui nu-i plac țiganii 🫤

    E PLIN cartierul Tătărași de țigani. Chiar mai mulți decât în Dacia! 😬😰😓.

    E interesant cum o grămada de țigani stau in zonele ( considerate de ieșeni ) cele mai bune 🥹

  • Manelistilor toti sunteti tigani. Cocalarii puli.

  • Cacatu ăla cu ochi mai are nevoie sa repete școala . Tramvaiele au tot dreptul sa blocheze dacă toți cacati parchează acolo normal ca n-are pe unde trece

  • ptr.anonimus si vatmanul .ulii sa aveti caldut in gura,nu am zis ca are volan tramvaiul putea sa traga in fata sa nu blocheze circulatia,nu a venit cu sinile de tramvai pe strada de la masa

  • Din câte îmi aduc aminte mijloacele de transport în comun sunt prioritare. Vatmanul nu a făcut decât ceea ce trebuia să facă. Persoana din Mercedes ar fi trebuit să tacă și să mute bobul. E drept că Chirică nu face decât să își umple buzunarele pe spatele contribuabilului în loc sa facă parcări sau locuri amenajate unde oamenii își pot lăsa progeniturile la școala și să plece linistiți la muncă. Asta e o problemă frustrantă care fac unii oameni sau proști să își iasă din minți. In concluzie VOTAȚI CHIRICA. 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Și furați și șpaguiți ca și el. Să nu mai vorbim de bune maniere si politețe care nu se mai învață acasă și nici la școală 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Lasati ca nici cu vatmani nu-mi este rusine, sunt de o nesimtire crasa, ati vazut cum opresc tranvaiele in rondul din tatarasi, doar sa sfideze soferii care trec pe acea strada.

  • Cel mai nasol cartier 😁

  • Cocalari din toate tarile, uniti-va 😉 (preferabil in Iasi).

  • Domnule jurnalist mergi la rond să vezi cine blochează mașinile, sunt mașini parcate unde este semnul oprirea interzisă, cei care vin nu pot trece dacă este și un tramvai oprit în rond, nu mai dezinformați oamenii, verificați și după, comentați, papagalilor.

  • votantii AUR si SOS asa se comporta precum partidele lor de suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *