Prima pagină » Eveniment-Social » Spectacol de teatru, cu actori celebri, la Iași! Totul e interzis minorilor sub 16 ani și se joacă cu casa închisă

Spectacol de teatru, cu actori celebri, la Iași! Totul e interzis minorilor sub 16 ani și se joacă cu casa închisă

01 iul. 2024, 02:00,
Valentin HUȚANU, în Eveniment-Social

Actori celebri, într-un nou spectacol de teatru, programat la Iași! Acesta este interzis minorilor sub 16 ani și se va juca cu casa închisă. Ateneul Național din Iași programează, vineri, 12 iulie 2024, de la ora 19.00, la Sala Unirii, o nouă premieră – „Fluturi, fluturi”, cu Maia Morgenstern și Marius Manole, regia Toma Hogea

Doi actori celebri, într-un spectacol aparte, programat la Iași! Piesa este interzisă minorilor sub 16 ani și se va juca cu casa închisă. Ateneul Național din Iași programează, vineri, 12 iulie 2024, ora 19.00, la Sala Unirii, premiera intitulată „Fluturi, fluturi”, cu Maia Morgenstern și Marius Manole, regia Toma Hogea.

Nou spectacol de teatru, cu actori celebri, la Iași!

Textul lui Aldo Nicolaj, „Fluturi, Fluturi”, este povestea unei femei singure, care își joacă în propria viață rolul pe care își dorește să-l prezinte lumii: o femeie puternică, frumoasă și independentă, care s-a lăsat curtată și iubită de bărbați cu statut material și social, fără a se supune vreunuia dintre ei.

„Edda, căci despre ea este vorba, este femeia pentru care familia și copiii sunt poveri, piedici în calea desfășurării narcisismului. Este femeia care nu poate face distincție între realitate și iluzie, care trăiește în propria lume și care refuză să accepte realitatea. Este o poveste de viață care se derulează de la finețea comediei spre profundul dramatism, o poveste despre iluzie, vise, iubire, adevăr și asumarea lui. Cele trei personaje din distribuție le regăsim, astăzi, în diverse familii, părând a fi universale”, arată organizatorii.

Premiera aduce la rampă o producție teatrală deosebită, presărată cu momente comice, dar și cu mult, mult dramatism

Noua premieră „Fluturi, Fluturi” va impresiona prin originalitatea montării, a spațiului de joc, prin elementele vizuale (desen în nisip), printr-o muzică originală care va puncta fiecare moment comic sau dramatic și, nu în ultimul rând, printr-o distribuție perfectă: Maia Morgenstern, Marius Manole și Alexandra Paftală. Creația aduce la rampă o producție teatrală deosebită, presărată cu momente comice, dar și cu mult, mult dramatism. Regia este semnată de Toma Hogea, scenografia – Alina Dincă-Pușcașu, muzică – Cari Tibor, video/desen în nisip – Ana Munteanu, light design – Lucian Moga, asistență regie – Erica Moldovan, coregraf – Andrei Tcaciuc. Alături de cunoscuții Maia Morgenstern și Marius Manole joacă și Alexandra Paftală! Așadar, spectacol de teatru, cu actori celebri, la Iași, care se joacă cu casa închisă.

Comentarii
  • Teatrul evreiesc din Tatarasi…..da’ nu se observa?

  • Sala Unirii de la fostul cinematograf Victoria??? Unde la ultimul spectacol, au chemat Salvarea, pentru ca au lesinat spectatorii din cauza caldurii inabusitoare? Unde nu exista sistem de aer conditionat? Inca Ateneul organizeaza acolo spectacole?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *