Prima pagină » Eveniment-Social » Spectacol caritabil de tradiții și obiceiuri de iarnă, pentru copiii internați la Secția de Oncologie din Iași

Spectacol caritabil de tradiții și obiceiuri de iarnă, pentru copiii internați la Secția de Oncologie din Iași

06 dec. 2022, 02:00,
Denisa Pintilie în Eveniment-Social

La Casa de Cultură a Studenților din Iași va avea loc un spectacol caritabil de tradiții și obiceiuri de iarnă. Cele două ansambluri folclorice care vor încânta întreaga sală vor fi „Doina Carpaților” și „Suflet de Român”. Din banii încasați în urma evenimentului se vor cumpăra hăinuțe, încălțăminte, dulciuri și jucării pentru copii, ce vor fi dăruite cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților”, împreună cu Ansamblul Folcloric „Suflet de Român”, invită toți ieșenii la un spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă ce va fi pus în scenă „Din suflet pentru suflete”. Acest spectacol va avea loc joi, 15 decembrie 2022, ora 18:30, în sala „Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților Iași.

De Crăciun se întâmplă minuni! Pentru unele persoane, ,,miracol” înseamnă a avea ce pune pe masă în seara de Ajun. Pentru copii, „miracol” poate însemna un brad împodobit, lângă care să cânte colinde sau să primească o jucărie mult visată.

cladire CCS Iasi

Tot ce își doresc copiii de la Moș Crăciun sunt hăinuțe care să le țină de cald, încălțăminte cu care să poată  merge la săniuș și bineînțeles, dulciuri și jucării

Spectacol caritabil de tradiții și obiceiuri de iarnă, organizat la CCS Iași

ansamblul folcloric „Doina Carpatilor”

Din banii încasați în urma evenimentului se vor cumpăra hăinuțe, încălțăminte, dulciuri și jucării pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 18:30, în Sala „Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților din Iași va avea loc un spectacol caritabil de tradiții de iarnă, numit „Din suflet pentru suflete”, pentru copiii internați la Secția de Oncologie din Iași. De asemenea, se vor pregăti pachete pentru copiii din mai multe sate.

Cei mici își doresc de la Moș Crăciun hăinuțe care să le țină de cald, încălțăminte cu care să poată merge la săniuș și, bineînțeles, dulciuri și jucării. Acesta este motivul principal pentru care membrii unor ansambluri folclorice s-au gândit să organizeze un spectacol caritabil, în care emoția își va spune cuvântul.

Va fi un spectacol încărcat de tradiție și frumos, care va trimite cu gândul la serile pline de magia sărbătorilor de iarnă, petrecute în sânul familiei.

 ansamblul folcloric „Suflet de Roman”

Accesul în sală se va face pe bază de invitație, cu donație minimă de 20 lei

O bucurie pentru copii, înainte de sărbători

sala Gaudeamus

Va fi un spectacol încărcat de tradiție și frumos, care va trimite cu gândul la serile pline de magia sărbătorilor de iarnă petrecute în sânul familiei

Joi, pe 15 decembrie 2022, la Casa de Cultură a Studenților din Iași vor fi prezenți „So Trupa” de la Palatul Copiilor Iași și Asociația „Kids Help Point”, oameni buni și frumoși la trup și suflet. Ei vor aduce bucurie în sufletele copiilor internați la Secția de Oncologie din Iași. De asemenea, se vor pregăti pachete pentru mai mulți copii din satele Ghelăiești, Dârloaia, Curagău și Hermeziu.

Accesul în sală se va face pe bază de invitație, cu donație minimă de 20 de lei. Însă, de această dată, o invitație este echivalentul aducerii unui zâmbet pe chipul unui copil. Invitațiile se pot ridica, începând cu data de 7 decembrie 2022, de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Cum dar din dar se face Rai, ieșenii sunt așteptați în număr cât mai mare la spectacolul caritabil de tradiții și obiceiuri de iarnă pentru a asculta Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților”, împreună cu Ansamblul Folcloric „Suflet de Român”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`