Prima pagină » Actualitate » Specialiștii suspectează că fetița ucisă din Arad ar fi fost abuzată sexual de criminal. Psiholog criminalist: „Infracțiunile cu incendierea cadavrului au conotații sexuale”
Specialiștii suspectează că fetița ucisă din Arad ar fi fost abuzată sexual de criminal. Psiholog criminalist: „Infracțiunile cu incendierea cadavrului au conotații sexuale”

Specialiștii suspectează că fetița ucisă din Arad ar fi fost abuzată sexual de criminal. Psiholog criminalist: „Infracțiunile cu incendierea cadavrului au conotații sexuale”

04 nov. 2021, 12:32,
în Actualitate

Psihologii implicați în cazul crimei fetiței incendiate din Arad, lansează o ipoteză pornind de la decizia criminalului de a incendia victima. Aceștia susțin că tatăl vitreg voia să ascundă și alte infracțiuni, precum un posibil abuz sexual.

Criminaliștii cred că bărbatul nu dorește să recunoască și această faptă, de frică să nu-l părăsească concubina. Aceștia susțin că cei care apelează incendieri în cazul crimelor, sunt altfel de infractori.

Psihologii criminaliști cred că fetița incendiată ar fi putut fi abuzată sexual

Specialiști criminaliști suspectează faptul că Antonia, fetița din Arad ucisă de concubinul mamei ei pe motivul că aceasta era prea energică, pentru că voia să se joace, ar fi fost abuzată sexual, acesta fiind principalul motiv pentru care criminalul a apelat la incendierea cadavrului, dorind astfel, să ascundă dovezile.

Liviu Chesnoiu , psiholog criminalist de meserie, declară faptul că deși admite declarația criminalului că ar fi fost copleșit de energia copiilor, totuși nu este posibil să ucizi un copil pentru că ești extenuat ci doar dacă vrei să ascunzi anumite fapte.

”Acest bărbat a rămas singur cu doi copilași în timp ce concubina a mers la spital să nască. Întotdeauna, criminalul, când începe să recunoască nu spune tot. Mă gândesc să nu cumva să fi fost vorba și despre o altă infracțiune. O agresiune sexuală. Astfel de oameni care consumă mult alcool sau se droghează, comit și astfel de infracțiuni. Cred însă că el nu are curaj să recunoască și fapta aceasta pentru că probabil se gândește să nu o piardă pe concubină.

Însă poate să spună orice pentru că femeia stă cu el probabil de frică. Într-o violență domestică, ucigașul are o violență malefică asupra victimei. Victimele erau și concubina și copiii. Iar ei nu aveau cuvânt în fața lui. Dacă ea, ca mamă, nu a spus nimic atunci când nu și-a găsit copila acasă, înseamnă că ceva era la mijloc. Cum să lași o copilă cu concubinul. Mai ales că el și consuma alcool, se și droga.

Este o problemă psihică. Incendiatorii sunt altfel de infractori. Iar astfel de infracțiuni cu incendierea cadavrului au conotații sexuale. Din acest motiv am mers pe ipoteza că ar fi putut fi vorba și despre o agresiune sexuală.”, a explicat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Colonelul Chesnoiu a recomandat consilierea atât a mamei copiilor cât și a băiețelului, întrucât după această tragedie, cei doi pot rămâne marcați pe viață.

Care este mesajul tatălui biologic când a aflat că fetița lui a fost ucisă

Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței ucise la Arad se află, în aceste momente, în Olanda la muncă. Bărbatul susține că a aflat toate informațiile din presă şi că şi acum este sub stare de șoc. Acesta a menţionat faptul că o să vină în România pentru a-l lua pe fratele micuței ucise.

„Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”, a declarat Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței de patru ani din Arad ucisă de concubinul mamei.

Acest mesaj a fost transmis după ce tatăl vitreg și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, urmând să fie reținut pentru următoarele 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *