Prima pagină » Cancan » Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuţite”

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuţite”

05 nov. 2020, 10:17,
BZI.ro, în Cancan

În sezonul 9 „Chefi la cuţite” vor fi mai multe schimbări. Se pare că Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol. Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine şi personajul care satisface toate curiozităţile celor de acasă.

Cooking show-ul Chefi la cuţite a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, sezonul cu numărul 9. Cum toată lumea ştie, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol.

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuţite”

Frumoasă prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuţite” nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susţinători atunci când concurenţii intra la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, că voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.

Eu sunt tare curios din fire, aşa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind şi pe ei”, a declarat Speak.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine şi personajul care satisface toate curiozităţile celor de acasă.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioşi cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfăşoară producţia, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajata fix pe gustul ei, unde să se poată odihni şi de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenţii.

“Chefii au fost deosebit de drăguţi, nu mă aşteptam la o asemenea surpriză şi îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina.

De ce concurenţii „Chefi la cuţite” pregătesc patru farfurii

Chefi la cuţite” este una dintre cele mai îndrăgite producţii TV, telespectatorii aşteaptă cu sufletul la gură fiecare ediţie a emisiunii culinare.

În fiecare sezon, sute de concurenţi trec pragul „Chefi la cuţite” pentru a îşi demonstra talentul în materie de gastronomie.

Dincolo de poveştile lor şi momentul jurizării, clipele pe care aceştia le petrec trudind în bucătărie reprezintă una dintre cele mai importante părţi ale show-ului.

În cadrul procesului de preparare, cei din faţa televizoarelor au oportunitatea de a prinde trucurile pe care doar bucătarii experimentaţi le cunosc.

Când timpul dedicat gătitului s-a terminat şi concurenţii asamblează farfuriile, mulţi dintre fani au observat că aceştia pregătesc patru dish-uri.

De ce patru, dacă juriul este format din trei persoane? Ei bine, farfuria care este în plus ajunge la fotograful emisiunii, care se ocupă de prezentarea ce are loc înainte ca preparatul să ajungă la chefii Scarlatescu, Dumitrescu şi Bontea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *