Prima pagină » Cancan ultimă oră » Speak și Ștefania au dat vestea mult așteptată! Când va avea loc nunta?

Speak și Ștefania au dat vestea mult așteptată! Când va avea loc nunta?

20 feb. 2022, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Speak și Ștefania au vorbit public despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de mai bine de cinci ani, timp în care s-au și logodit, șatena fiind cerută în căsătorie în cadrul unei emisiuni TV, însă nu au ajuns la altar.

Pentru că mereu fac lucruri mărețe și le place tot ce este nou, dar și pentru că au foarte mulți prieteni, Speak și Ștefania au mărturisit că au amânat ziua cea mare din cauza pandemiei. Cuplul-vedetă își dorește o nuntă ca-n povești, motiv pentru care restricțiile pandemice i-au dat peste cap.

Speak și Ștefania, detalii despre nuntă

Însă atunci când va veni momentul, Ștefania a spus în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc că are deja planul bine pus la punct.

Artista nu se va uita la bani, mai ales atunci când vine vorba de rochia sau, de fapt, de rochiile sale de mireasă.

Logodnica lui Speak este sigură că va îmbrăca nu mai puțin de trei rochii de mireasă, însă nu exclude nici varianta de a apărea în fața invitațiilor în costum de baie.

”Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură. Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie”, a spus Ștefania.

De cealaltă parte, Speak are o singură dorință. Pentru că vrea să fie invitat la nunta sa, lăsându-și astfel partenera să se ocupe de tot, artistul spune doar că i-ar plăcea ca evenimentul să se defășoare pe plajă.

„Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Mi-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Vrem relaxare”, a declarat și Speak.

Cât despre petrecerea în sine, Ștefania spune că a vizualizat și acest moment. În ochii ei, cea care va întreține atmosfera va fi chiar ea, Speak preferând să nu se alăture prea mult dansatorilor.

„Îți spun eu cum va fi la nunta noastră. Speak nu va dansa. Eu îi voi dansa lui”, a mai adăugat șatena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`