Prima pagină » Local » Spaţiu publicitar în New York, cumpărat de o companie de consultanță din Iaşi. Tinerii au vrut să le transmită „La mulţi ani” românilor de Ziua Naţională
Spaţiu publicitar în New York, cumpărat de o companie de consultanță din Iaşi. Tinerii au vrut să le transmită „La mulţi ani” românilor de Ziua Naţională

Spaţiu publicitar în New York, cumpărat de o companie de consultanță din Iaşi. Tinerii au vrut să le transmită „La mulţi ani” românilor de Ziua Naţională

02 dec. 2021, 09:01,
BZI.ro, în Local

Românii au sărbătorit ieri, 1 decembrie 2021, Ziua Națională a României. În acest context, compania Grow Business Development din Iaşi, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, a cumpărat un spaţiu publicitar în cunoscuta piaţă Times Square din New York, Statele Unite ale Americii, pentru a le ura „La mulţi ani” conaționalilor.

Fondatorul companiei, Anca Hreamătă, a transmis faptul că mesajul este proiectat pe un panou publicitar în celebra piaţă din New York, iar spaţiul respectiv a fost achiziţionat pentru doar două zile.

“Am vrut să marcăm Ziua Naţională şi am cumpărat spaţiu publicitar în Times Square. Le transmitem la mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla, iar mesajul nostru este vizibil timp de două zile. Mă mândresc că sunt româncă, iar prin compania pe care o conduc vrem să deschidem graniţele într-o perioadă în care România este greu încercată. Suntem bucuroşi că pe de o parte putem striga în gura mare că suntem brand românesc, dar pe de altă parte punem România la loc de cinste, acolo unde îi este meritul“, a afirmat Anca Hreamătă.

Compania ieșeană de consultanță a găsit o manieră inedită pentru a transmite un mesaj românilor

Fondatorul companiei de consultanţă din Iaşi, Anca Hreamătă, susţine faptul că statul român trebuie neapărat promovat la nivel global. Mai mult decât atât, aceasta este bucuroasă că a reuşit să ofere acest moment cu totul special de Ziua Naţională a României. Anca Hreamătă i-a îndemnat pe toți cetățenii să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să fie curajoşi pentru a reuși.

“Eu însămi am avut curaj. În plină pandemie, am renunţat la funcţia pe care o aveam într-o bancă importantă din România, pentru a deveni antreprenor“, a declarat Hreamătă, potrivit news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *