Prima pagină » National » Spartacus, scandalagiul care s-a bătut cu oamenii legii, arestat preventiv
Spartacus, scandalagiul care s-a bătut cu oamenii legii, arestat preventiv

Spartacus, scandalagiul care s-a bătut cu oamenii legii, arestat preventiv

21 apr. 2020, 10:04,
în National

A țipat de nenumărate ori „să vină poliția”, în timp ce organizase o petrecere ilegală, însă, sosirea oamenilor legii i-a schimbat complet înfățișarea, devenind ținta unor glume pe site-urile de socializare. Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violenţelor din cartierul bucureştean Rahova. Alături de el, alţi patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşti.

Spartacus, una dintre persoanele care a participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alături de el, alte patru oameni au fost arestați preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Hotărârea a a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024