Prima pagină » Titlurile zilei » „Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin, a vorbit despre prietenia sa cu Costel Corduneanu: „Ne știm de peste 30 de ani, a fost prietenul meu adevărat” – FOTO

„Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin, a vorbit despre prietenia sa cu Costel Corduneanu: „Ne știm de peste 30 de ani, a fost prietenul meu adevărat” – FOTO

07 mai 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Beinur Nuredin, cunoscut drept „Spaima Litoralului”, a vorbit, pentru prima dată, despre prietenia cu Costel Corduneanu

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din Romania a vorbit despre prietenia sa cu Costel Corduneanu. Beinur Nuredin a povestit că se cunoștea de peste 30 de ani cu Costel Corduneanu. De asemenea, a spus că acesta a fost un nume pentru Moldova.

Reacții după moartea lui Costel Corduneanu

Beinur Nuredin, „Spaima Litoralului”, așa cum i s-a spus în ultimii ani, a vorbit în cadrul unui podcast postat pe YouTube despre prietenia sa cu Costel Corduneanu. Beinur a spus că regretă faptul că nu a putut ajunge la priveghiul lui Costel Corduneanu. Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din Constanța a spus că a transmis condoleanțe familiei și că va participa la parastasul lui Costel.

„Eu nu am putut să ajung pentru că am fost operat în Germania, să nu se înțeleagă altceva. Am vorbit și cu Dan Soare să transmită familiei condoleanțe, am vorbit și eu cu ei. Ce pot să zic, Costel pentru mine a fost prietenul meu adevărat de peste 30 de ani. Sportiv și eu, și el, el mai bun pentru că a fost și la Olimpiadă (n.r. – Jocurile Olimpice), i s-a cântat imnul și, chiar dacă lumea rea vorbește că nu trebuia să-i cânte cu fanfară (înmormântat cu onoruri militare – n.r.), ba chiar trebuia. Are o familie frumoasă și Costel a însemnat un nume pentru Moldova”, a spus Beinur Nuredin în cadrul unui podcast.

„Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin: „Transmit familiei condoleanțe”

Beinur a spus că se va întâlni cu familia lui Costel Corduneanu. După moartea interlopului din Iași, au apărut valuri de reacții și de mesaje de sprijin pentru aceasta. Nuredin a mai anunțat că va discuta cu familia când va merge la parastas.

„Transmit condoleanțe familiei și o să mă văd cu ei când o să merg la parastas, probabil. Mulți prieteni care nu au putut ajunge transmit, prin mine, condoleanțe”, a mai spus Beinur Nuredin.

Au participat sute de oameni la înmormântarea lui Costel Corduneanu

În cele 4 zile de priveghi, lângă sicriul lui Costel Corduneanu s-au adunat sute de coroane de la cei care au venit să-și aducă omagiile. Familia îndurerată s-a asigurat că trupul neînsuflețit al fostului sportiv va fi păstrat cum se cuvine. Cei mai în vogă maneliști au cântat la priveghi, iar prietenii au aruncat sute de lei pentru dedicații în memoria lui Costel. La înmormântare a avut loc un eveniment care a uimit pe toată lumea, când frații Corduneanu s-a împăcat și s-au îmbrățișat pentru prima dată după mulți ani de ceartă.

Beinur Nuredin, „Spaima Litoralului”, și-a arătat regretul pentru decesul lui Costel Corduneanu și a povestit despre prietenia sa cu fostul interlop.

Comentarii
  • Dovada clara a impotentei statului roman, si a DIICOT in special.

  • Cine asta Costel Corduneanu? A scris cărți?

  • Spaima litoralului?! Poate spaima boschetarilor, incasatorilor de la toaletele publice. Într-o stare de normalitate și o țară în care credem totuși că încă mai funcționează instituțiile statului, mie spre exemplu, de ce ar trebui să-mi creeze spaimă acel cetățean??? Că nu prea înțeleg titlurile astea. Sau sunt contracost?!

  • sportivii p.lii 😂😂😂

  • Litorarul ramâneac

    @@@Enrique, Costel sa footot-o pe mă-ta in timp ce tu filmai, ai uitat măi prostule? Iar acuma tu mananici de prin gunoaie mai latura infecta si obosita! Sa ne câcăm in farfuria ta

  • Eu nu am auzit niciodata de costel corduneanu cine a fost ? am auzit doar ca a furat bani de la oameni si a dus copii oamenilor la produs in afara

  • Țigani prosti care put a hoit, șmecherii căcatului

  • libi dinescu

    erau iubiti sau cum ?

  • Alo DGA Iași?Alo DNA Iași?

    Într-o țară normală,a doua zi după înmormântarea,, împăratului „, toată conducerea IPJ Iași, DIICOT Iași, prefect,ar fi trebuit destituiți și anchetați pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu! Încă odată interlopii ne-au arătat cît de mare poate fi corupția în rândul organelor statului!A mai fost o înmormântare pe sf.andrei,care a ținut o stradă blocată o săptămână,cu grătare pe trotuar și mașina de la jandarmerie pe post de paznici!

  • Într-o țară normală,a doua zi după înmormântarea,, împăratului „, toată conducerea IPJ Iași, DIICOT Iași, prefect,ar fi trebuit destituiți și anchetați pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu! Încă odată interlopii ne-au arătat cît de mare poate fi corupția în rândul organelor statului!A mai fost o înmormântare pe sf.andrei,care a ținut o stradă blocată o săptămână,cu grătare pe trotuar și mașina de la jandarmerie pe post de paznici!

  • cred si eu ca e spaima litoralului, daca-l vezi pe cracanatul asta jegos pe plaja faci apoplexie sigur

  • SOC! Corduneanu a inviat in noaptea de Pasti! A fost vazut la bratul lui Bernic, care si el a inviat tot atunci, plimbandu-se in jurul bisericii de la Eternitate.

  • Ce ne tot povestiți despre ăștia?

  • laba trista de beinur acum 30 de ani cand era sportivii din Iasi Protguard la mare fugea cu chilotii printre statiuni ,poate a uitat dumanu bosorog …..

  • Mai Tica ce rahat mananci tu ca acum 30 de ani? Stim noi romanii mai bine.Care Protguard acum 30 de ani ?Tu lucrezi acum la Protguard ?Acum 30 de ani Protguard,Nuredin si Corduneanu ????!!!!.

  • Jeguri penale ordinare…

  • Pentru anonim

    Are dreptate Tica, acum 30 de ani era National Protguard la Iași! Și chiar rupea capuri la țigani la greu și nu numai…. Roșu și negru,vox, Unirea.

  • Degeaba ii înjurați si spurcați aici atât timp cat in viata reala nu aveți curaj nici „pss” sa le ziceți. Au ajuns „vedete” si „mafioți” pe spatele presei si a fraierilor (care sunt fără număr in România). Voi ăștia care ii înjurați aici vă înjosiți singuri. Cei care au curaj sa le zică ceva le spun in fata sau ii suna in particular. Restul…e cancan.

  • Mafiotii mana in mana cu politicienii! Si politicienii 100% mafioti.. Mafiotii + mafiotii politicieni = mafiotii

  • Daca nu aveau sprijin politic nu existau in numar asa mare. Multumim tuturor presedintilor dupa Ceausescu. Dupa Ceausescu au aparut interlopii in RO. Toti erau saraci lipiti inainte de 1989…Acum sunt bombardieri pe TikTok si isi expun masinile si palatele.

  • In Romania noastră se poate orice
    Și orice ratat al acestei societăți stricate este trecut drept
    Spaima, intelopul de temut ,unul dintre cei mai de temuți , etc
    Sunt toți gunoaie și borfași ai acestei societăți moderne
    O rușine pt Romania
    Și îmi pare rău că această televiziune, jurnaliști, ziare , internet , mass media vorbesc de ei în acest fel , in loc să-i ignore
    Ratații acestei societăți!!!
    Vai de ei
    Se tem găinile de ei și proștii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *