Prima pagină » National » Soțul tinerei de 19 ani din Suceava, care s-a stins din viață la scurt timp după naştere, nedezlipit de sicriu! Imagini dureroase la priveghi – FOTO

Soțul tinerei de 19 ani din Suceava, care s-a stins din viață la scurt timp după naştere, nedezlipit de sicriu! Imagini dureroase la priveghi – FOTO

01 iun. 2024, 19:44,
BZI.ro, în National

Soțul Biancăi, tânăra de 19 ani din Suceava, care a murit după ce a născut, a fost nedezlipit de sicriu! Au apărut pe rețelele de socializare imagini dureroase de la priveghi. Femeia a avut parte de un sfârșit tragic.

Bianca, o tânără în vârstă de doar 19 ani, și-a găsit sfârșitul într-o tragedie neașteptată, la scurt timp după ce și-a adus pe lume primul copil.

Soțul Biancăi, nedezlipit de sicriul tinerei

Cu toate că viața ei tocmai începuse să prindă contur în rolul de mamă, aceasta a fost curmată brusc, lăsând în urmă o mare durere și gol în inimile celor care o cunoșteau.

Căsătoriți de doar un an, așteptau cu nerăbdare sosirea micuțului lor, fără să se gândească vreodată că viața lor ar putea să ia o întorsătură atât de tragică.

Însă, după naștere, lucrurile s-au schimbat rapid. Bianca a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar speranțele pentru o viață fericită s-au risipit în fața unui diagnostic: embolia pulmonară. Cu toate eforturile echipei medicale și dragostea și sprijinul necondiționat al familiei și prietenilor, Bianca nu a mai putut fi salvată.

„S-a pus diagnosticul de embolie pulmonară. Lucrurile au mers foarte bine şi în internarea de pe secţia de Cardiologie. Din păcate, un eveniment nefericit. Probabil a fost o altă manifestare a emboliei pulmonare, care a dus la acest deznodământ”, a declarat Alexandru Calancea, managerul Spitalul Clinic Județean Suceava, potrivit Observatornews.ro.

Priveghiul a fost transmis live pe rețelele de socializare

Priveghiul, transmis live pe platformele de socializare, a adunat zeci de mii de privitori. Bogdan, soțul îndurerat, a fost sfâșiat de durere și de neputință în fața pierderii sale imense.

În timp ce privea sicriul soției sale, lacrimile lui nu se mai opreau, iar suferința lui era resimțită de toți cei prezenți. Prietenii și colegii Biancăi și-au arătat sprijinul și afecțiunea, încercând să aline durerea profundă a lui Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *