Prima pagină » Local » Soțul Dianei Șoșoacă, senatoare de Iași, anchetat de procurori într-un dosar penal pentru ultraj! Dumitru Silvestru Șoșoacă a lovit un poliţist

Soțul Dianei Șoșoacă, senatoare de Iași, anchetat de procurori într-un dosar penal pentru ultraj! Dumitru Silvestru Șoșoacă a lovit un poliţist

13 dec. 2021, 13:25,
BZI.ro, în Local

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, senatoare de Iași, este vizat într-un dosar penal pentru ultraj. Acesta a fost chemat la Parchetul Sectorului 1 după ce ar fi agresat un poliţist. Incidentul a avut loc sâmbăta în momentul în care s-a certat în timpul unui interviu dat reporterilor italieni de la Rai 1. Se pare că bărbatul l-a agresat pe unul dintre poliţiştii care au intervenit la sesizare.

Vă aducem aminte faptul că soţia bărbatului, Diana Șoșoacă este o fire controversată în spaţiul public din cauza numeroaselor declaraţii făcute în contextul pandemic din România.

Dumitru Silvestru Șoșoacă , soţul senatoarei de Iași, Diana Șoșoacă ar fi lovit un poliţist și a fost chemat de procurori într-un dosar penal pentru ultraj

Așadar, conform datelor existente se pare că Dumitru Silvestru Șoșoacă este implicat într-un scandal cu iz penal după ce ar fi lovit un poliţist. Incidentul penal a avut loc în ziua de sâmbăta în momentul în care la cabinetul de avocatură a ajuns o echipă de reporteri italieni de la Rai 1. Interviul a generat un scandal iar la fața locului s-au prezentat poliţiştii. Soțul senatoarei de Iași ar fi lovit pe un om al legii şi în cauză s-a deschis dosar penal pentru ultraj:

”în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

Șoșoacă a respins acuzațiile într-o transmisie live pe Facebook.

 

Ce spune, Diana Șoșoacă despre acuzațiile de ultraj la adresa soțului ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă

Diana Șoșoacă a vorbit în fața jurnaliștilor despre presupusele fapte de ultraj. Senatorul de Iași și-a povestit propria versiune a lucrurilor. Aceasta a declarat faptul că mai mulți jurnaliști de la Rai 1 s-au interesat de un interviu cu aceasta. Senatoarea a povestit faptul că cei trei jurnaliști nu au ținut cont de lucrurile pe care în prealabil le-au stabilit și parlamentarul român a vrut să ii dea afară din casă. De altfel, la fața locului au fost chemați și polițiștii care, conform declarațiilor făcute, ar fi sărit să îl imobilizeze pe soțul parlamentarului. Diana Șoșoacă susține că bărbatul și-a pierdut conștiința:

Pe scurt, s-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnalişti care erau din Italia. Nu au respectate datele convenite, adică să răspund la trei întrebări, nu s-a respectat. Am solicitat intervenţia 112, este filmat tot. Am rămas cu un cameraman de orgine sarba şi incă un individ.. Vorbeau în engleză şi le-am spus să vorbească în italiană pentru că sunt de la o televiziune italiană. A venit poliţia, a mai venit o echipă de poliţişti care a deschis uşa. În acel moment i-a făcut culoar doamnei jurnaliste, a intrat în casa mea, a filmat în casa mea fără acord, şi i-am spus să o scoată afară. Ea a venit în mine, m-a lovit pe mine urlând că îi sechestrez pe cei doi, asta în timp ce cei doi indivizi vorbeau cu poliţia.

Soţul le-a spus că dacă nu o dau afară poliţiştii, o da el. Trei poliţişti au sărit peste bărbatul meu. Are 3-4 secunde în care şi-a pierdut conştiinţa. El nici nu ştie ce s-a întâmplat. Cum e posibil să îl imobilizaţi pe soţul meu? a explicat Diana Șoșoacă.

 

Diana Șoșoacă este la rându-i vizată de un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *