Prima pagină » Cancan » Soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin. Ce spune artista despre aceasta

Soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin. Ce spune artista despre aceasta

05 feb. 2021, 13:45,
în Cancan

Nu multă lume își mai aduce aminte că soțul Deliei a avut o relație cu nimeni alta decât fosta „Zână a Surprizelor”, Andreea Marin. Aceasta se întâmpla în urmă cu aproape 17 ani. Răzvan și Andreea Marin s-au cunoscut la Cerbul de Aur, ediția 2004, și au format un cuplu pentru o perioadă. Însă cei doi s-au despărțit cu toate că relația dintre ei era destul de serioasă.

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. Ea și soțul ei Răzvan Muntean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Din anul 2012, Delia, care are 38 de ani, este căsătorită cu Răzvan Munteanu, în vârstă de 43 de ani. Recent, Delia a dezvăluit pentru Antena Stars ce părere are despre fosta lui relație cu Andreea Marin (46 de ani).

Soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin

Înainte ca Delia și Răzvan să se cunoască, în anul 2004, managerul a format un cuplu cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Cei doi s-ar fi cunoscut în cadrul ediției Cerbului de Aur din 2004. La acea vreme, Răzvan Munteanu avea 27 de ani, iar Andreea Marin – 30. Relația nu a fost una de lungă durată, însă a fost serioasă, potrivit declarațiilor Deliei.

„Gura lumii ar fi gata să jure că iubitul misterios al Andreei este nimeni altul decât un tânăr om de afaceri, pe nume Răzvan Munteanu”, scria presa în 2004. „Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, potrivit Antena Stars.

Ce spune Delia despre relația cu soțul ei

În vara anului trecut, Delia povestea pentru revista VIVA! cum a fost perioada de izolare pentru ea și pentru soțul ei. Astfel, cei doi au apucat să petreacă mai mult timp împreună sau mai bine zis au recuperat timpul pierdut.

„Totul a fost foarte bine. Ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, cu copiii ei, cu prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim! (…) Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan.” – Delia

Totodată, și mama Deliei are o părere foarte bună despre ginerele ei. ba chiar ea îl consideră un dar de la Dumnezeu.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, spunea mama artistei, Gina Matache, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește trecutul lui Răzvan, faptul că soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin nu constituie un motiv de îngrijorare pentru artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *