Prima pagină » National » Sotul Danei Rogoz mai are un baiat de care nu stia nimeni!

Sotul Danei Rogoz mai are un baiat de care nu stia nimeni!

13 oct. 2013, 10:11,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:395157;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dana Rogoz (28 de ani) si Radu Dragomir (46 de ani) s-au cunoscut in urma cu noua ani si s-au casatorit anul trecut la Palatul Mogosoaia. Recent, vedeta ProTv International a anuntat ca este insarcinata in patru luni si va avea un baietel. Vestea i-a umplut inima de bucurie prezentatoarei tv, mai ales ca sarcina este una fara probleme. Nu aceeasi bucurie este in familia la care sotul ei, Radu Dragomir, a renuntat in urma cu cativa ani pentru a se cupla cu Dana Rogoz.

Regizorul a fost casatorit cu actrita Ozana Oancea (43 de ani) cu care are impreuna un baiat, Barbu, in varsta de 11 ani. Actrita a urmat o serie de tratamente si a efectuat numeroase investigatii medicale pentru a ramane insarcinata. Toate aceste eforturi, nu au fost, insa, suficiente pentru ca sotul sa-i ramana alaturi. Si cum in multe cazuri un copil face un cuplu mai solid, se pare ca la cei doi lucrurile au stat tocmai invers.

Radu Dragomir si-a parasit familia in anul 2007, cand a divortat de fosta sotie pe care o cunostea de 17 ani. Baietelul lui avea pe atunci doar cinci ani. Desi timpul a trecut, ranile in sufletul celei care i-a stat alaturi nu s-au vindecat. Actrita povestea intr-un interviu recent ca nu intelege decizia fostului sot de a-si parasi familia si inclusiv pe Barbu pentru o femeie mai tanara.

” E destinul lui de acum incolo, e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara.

Am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult si ma costa in continuare, dar nu simt gelozie.

Ma costa foarte mult sa ma redresez, sa ma tin pe picioare, sa ma descurc altfel decat prevedeam ca ma voi descurca in restul vietii mele”, spunea, intr-un interviu in revista „Tango”, fosta sotie a lui Radu Dragomir.

Apropiati ai actritei ai povestit pentru Click! ca desi Barbu este un copil talentat care le calca parintilor pe urme, Radu Dragomir pare sa fi uitat complet de el. Regizorul se pare ca se concentreaza intens asupra faptului ca va deveni din nou tatic si tot de baietel, in primavara.
sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *