Prima pagină » Radio » Actualitate » Soțul Danei Roba a mărturisit de ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap. Bărbatul a făcut dezvăluiri teribile

Soțul Danei Roba a mărturisit de ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap. Bărbatul a făcut dezvăluiri teribile

07 iun. 2023, 13:13, 1 ,
în Radio

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a mărturisit în fața anchetatorilor de ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap, în mod repetat. Bărbatul, care are doi copii cu make-up artista, și-a bătut soția cu bestialitate, lăsând-o inconștientă. În prezent, soțul Danei Roba a primit mandat de areestare pentru 30 de zile.

Toată lumea știe faptul că, recent, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, asta după ce tatăl copiilor ei a început să o bată cu bestialitate, lovind-o cu ciocanul în cap. Au urmat 9 ore de operație pe creier, iar acum, ar putea să își folosească doar un picior și ochii, fiind în continuare într-o stare nu tocmai bună. În același timp însă, soțul ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a făcut mărturisiri teribile în fața anchetatorilor.

Soțul Danei Roba a mărturisit de ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap

Dana Roba a trăit șocul vieții în momentul în care soțul acesteia s-a năpustit asupra ei cu ciocanul și a lovit-o în cap până când a rămas inconștientă. De aici, au urmat ore pline de incertitudine, în care medicii s-au luptat pentru a face tot ce le stă în putință ca Dana Roba să fie bine. În tot acest timp, soțul ei a fost arestat pentru 30 de zile și audiat de către anchetatori. Astfel, soțul Danei Roba le-ar fi declarat autorităților ce l-a împins să recurgă la un astfel de gest necugetat.

Conform Cancan.ro, sursele judiciare spun că bărbatul, aflat în arestul poliției, ar fi declarat că aflase de faptul că Dana Roba ar avea un iubit. Și cum erau încă în proces de divorț, acesta ar fi fost motivul pentru care și-ar fi ieșit din minți și nu și-ar mai fi controlat furia. Se pare că Dana Roba și încă soțul ei locuiau împreună deși sunt despărțiți de luni bune. Totul ar fi luat o altă întorsătură, după ce Dana ar fi ajuns acasă după miezul nopții, iar bărbatul, furios din cale afară, a plănuit pas cu pas cum să „o învețe minte”.

Apropiații celor doi au mai declarat faptul că soțul Danei Roba o ținea din scurt pe brunetă și nu îi dădea voie să iasă din casă fără el. Mai mult decât atât, deși povestea de dragoste dintre ei a luat sfârșit de mai mult timp, se pare că bărbatul ar fi fost foarte gelos și îi verifica periodic telefonul soției sale. În aceste momente, după ce și-a lovit cu bestialitate soția cu un ciocan în cap, se află în închisoare, unde își va petrece următoarele 30 de zile.

Care este starea de sănătate a Danei Roba

Conform informațiilor prezentate de sursa menționată mai sus, Dana Roba este în continuare în stare gravă iar medicii sunt reținuți în a da un verdict. Deși s-a trezit în urmă cu câteva ore, cadrele medicale susțin că următoarele 48 de ore sunt cruciale pentru ea, astfel că dacă nu se va produce o inflamație a creierului sau orice altă complicație, ar putea scăpa fără sechele. Cu toate astea, medicii care se ocupă de cazul ei sunt rezervați în privința șanselor acesteia de recuperare totală.

 

Comentarii
  • Primitiv…
    Femeia e proprietatea lui. Care ii face lui copii. Copiii sunt proprietatea lui. Face ce vrea. Va scapa nepedepsit. Doar suntem in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *