Prima pagină » Cancan » Soțul Andreei Tonciu i-a interzis vedetei să facă asta. „Nu este de acord, mă zăpăcește pe mine, dar pe ea?”

Soțul Andreei Tonciu i-a interzis vedetei să facă asta. „Nu este de acord, mă zăpăcește pe mine, dar pe ea?”

21 mart. 2024, 12:53,
BZI.ro, în Cancan

Soțul Andreei Tonciu i-a interzis vedetei să facă asta de față cu fiica lor.  Andreea Tonciu este una dintre cele mai populare figuri din lumea mondenă românească.

De la debutul său în lumina reflectoarelor, bruneta a câștigat o cominitate de fani datorită personalității sale carismatice și a onestității sale debordante.

Soțul Andreei Tonciu i-a interzis vedetei să facă asta

Andreea Tonciu se bucură de o viață personală împlinită alături de soțul ei, Daniel Niculescu, cu care are o fiică superbă, Rebecca. Recent, bruneta a împărtășit cu fanii o informație surprinzătoare. Soțul său îi impune anumite restricții în ceea ce privește comportamentul ei atunci când fiica lor este prezentă.

Vedeta a dezvăluit că soțul ei are anumite reguli în casă, una dintre ele fiind interdicția de a asculta manele în prezența fiicei lor, Rebecca. De asemenea, cei doi au opinii diferite în privința educației fetiței, Daniel Niculescu preferând un stil de viață echilibrat și o alimentație sănătoasă, în timp ce Andreea este mai permisivă.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati…Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea, mai am și momente în care o cert.

Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta și că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta.”, a mărturisit Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni.

Cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Copilul a transformat-o complet pe Andreea Tonciu. Acum, bruneta este o mamă devotată, mereu prezentă în viața fiicei sale, Rebecca. Cele două sunt de nedespărțit, petrecând majoritatea timpului împreună. Andreea mărturisește, cu uimire, că nu mai poate concepe o plecare de acasă fără Rebecca. De asemenea, consideră că are suficient timp de calitate pentru partenerul său de viață atunci când fiica lor este la școală.

„Nu te gândeai vreodată că Tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum, am timp cu soțul meu, pentru că copilul este de la 8:30 până la 17:00 la școală, timp este să stau cu soțul, dar așa să plec undeva fără ea, nu.

Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Soțul Andreei Tonciu a impus o serie de reguli, de dragul fiicei lor, pe care bruneta este nevoită să le respecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *