Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soțul Ancăi Molnar a făcut un gest impresionant din dragoste la trei luni de la moartea ei

Soțul Ancăi Molnar a făcut un gest impresionant din dragoste la trei luni de la moartea ei

12 sept. 2024, 22:40,
în Cancan ultimă oră

Au trecut trei luni de când Anca Molnar s-a stins din viață! Soțul ei a făcut un gest suprem din dragoste pentru ea, pe care l-a împărtășit cu fanii! Claudiu a mărturisit că încă îi simte prezența soției sale în viața lui!

Anca Molnar a luptat mult timp cu cancerul, însă deznodământul a fost tragic. S-a stins din viață în luna iunie și a lăsat în urmă multă durere și suferință, dar și o afacere de succes, pe care soțul ei o gestionează acum.

Soțul Ancăi Molnar a făcut un gest impresionant din dragoste

Soțul Ancăi Molnar i-a fost alături până în ultimele momente din viața ei. Deși moartea ei l-a devastat, și-a găsit puterea de a trece mai departe și de a continua afacerea pe care a deschis-o alături de Anca Molnar.Claudiu a făcut acum un gest impresionant din dragoste pentru soția lui. Acesta are tatuat pe braț chipul Ancăi Molnar, un detaliu care îi dă ocazia să o aibă mereu alături de el. Soțul ei a împărtășit cu fanii cel mai important gest pe care l-a făcut pentru ea, după ce s-a stins din viață.

Soțul Ancăi Molnar a fost devastat de durere după ce ea s-a stins din viață. Au luptat împreună împotriva bolii soției sale, dar fără succes. Ultimele trei luni au fost foarte dificile pentru familia Ancăi Molnar.

Afacerea ei continuă

Anca Molnar a avut o carieră de succes în industria cosmetică, în Timișoara. A fost unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști, iar pe mâinile ei au ajuns și vedete din România. Soțul ei a spus că afacerea continuă și după moartea ei.

„Anca a crezut în numele care sta așezat cu mândrie deasupra clădirii care adăpostește cea mai mare realizare a vieții ei. Și deși, din păcate, viata ei a încetat brutal de devreme, noi, cei rămași în urma ei, vom face tot ce ne stă în putință pentru a duce acest vis mai departe, la aceleași standarde de calitate cu care Anca v-a obișnuit. Vă așteptăm să călcați pragul în orice moment veți considera ca aveți nevoie. Deși emoția pierderii omului din spatele visului ne va însoți pentru totdeauna, Anca Molnar va rămâne veșnic în inimile tuturor celor care, la un moment dat, i-au oferit un vot de încredere.
Rămâne deschisă! Atâta timp cât încrederea voastră în viziunea Ancăi va exista. Vă așteptăm cu drag!”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *