Prima pagină » National » Soții Iohannis, la ceremonia de la Paris. Cât au costat rochia și accesoriile purtate de prima doamnă a României
Soții Iohannis, la ceremonia de la Paris. Cât au costat rochia și accesoriile purtate de prima doamnă a României

Soții Iohannis, la ceremonia de la Paris. Cât au costat rochia și accesoriile purtate de prima doamnă a României

26 iul. 2024, 17:20, 1 ,
BZI.ro, în National

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat inaugurat Casa României, înaintea debutului Jocurilor Olimpice. Toate privirile au fost atrase de către Carmen Iohannis, prin rochia purtată, dar și prin accesorii.

Conform Libertatea, Carmen Iohannis a purtat o rochie albă cu maci de la marca Dolce&Gabbana, iar prețul acesteia ar putea ajunge la 1.500 de euro.

Carmen Iohannis și-a accesorizat rochia cu o geantă Christian Dior în valoare de 2.850 de euro.

Discursul susținut de Klaus Iohannis, la inaugurarea Casei României

”Sunt bucuros să mă aflu astăzi aici, alături de dumneavoastră, pentru a deschide împreună simbolic ușile Casei României, aici, la Paris!

Felicit Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Afacerilor Externe și Ambasada României la Paris, care au reușit să aducă un colț de acasă mai aproape de sportivi și de cei care au venit să susțină Echipa Olimpică, dar și de toți cei care vor dori să se reconecteze cu țara sau să o cunoască mai bine. Prin acest efort deosebit, palmaresul olimpic, valorile și cultura românească sunt mai bine reprezentate și promovate.

Pe bună dreptate putem spune că, începând de astăzi, inima României va bate și mai puternic aici, datorită sportivilor noștri care vor intra în cea mai mare competiție internațională. Fiecare moment din această experiență va fi unul memorabil, iar munca, dedicarea și perseverența vor fi răsplătite cu rezultate pe măsură.

În aceste zile, la Paris, mai ales în contextul internațional complicat, sportul ne demonstrează că, sub auspiciile cooperării, ale solidarității și ale prieteniei, poate exista competiție pașnică, dar foarte puternică.

Participarea României la Jocurile Olimpice este un motiv de mândrie pentru noi toți și sunt sigur că în aceste zile pline de emoții vom fi mai aproape unii de alții.

Sportul face parte din ceea ce suntem noi ca națiune, identitate dezvoltată și construită de peste un secol, cu rezultate care au rămas și astăzi repere la nivel internațional.

Galeria impresionantă de sportivi este în prezent îmbogățită de o generație tânără, energică și ambițioasă, care a reușit să se adapteze și să se reinventeze cu fiecare obstacol întâmpinat, și de aceea merită din plin recunoștința și aprecierea noastre.

Dragi sportivi,

Ați muncit enorm pentru visul vostru olimpic și vă urez să trăiți toată această experiență cu bucurie și cu mult entuziasm. Sunt convins că veți face performanță și veți oferi multe momente frumoase românilor, care vă vor urmări prestațiile și vă vor susține din toată inima.

Vă încurajez ca în arenă să fiți încrezători în puterea pe care o aveți și vă doresc să vă îndepliniți toate obiectivele pe care vi le-ați propus!”, a spus Klaus Iohannis.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *