Prima pagină » Actualitate » Sotia unui bogatas din Iasi, angajata in aparatul administrativ. Tanara ocupa un post cheie

Sotia unui bogatas din Iasi, angajata in aparatul administrativ. Tanara ocupa un post cheie

27 aug. 2014, 22:13,
Silviu Bordeianu în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:452959;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Unul din consilierii „poporului” ajunsi in Palatul Roznovanu este si unul din cei mai bogati alesi locali din tara @ Desi era practic liderul unui partid de opozitie, alesul local a sustinut toate initiativele PSD @ La jumatatea mandatului, sotia acestuia s-a angajat deja la primarie, unde a gasit un post caldut

Consilierul local Florin Boca, de la Partidul Poporului – Dan Diaconescu, este cunoscut deja in toata tara ca unul din cei mai instariti alesi locali. La 34 de ani, acesta se poate lauda deja cu o avere impresionanta. Florin Boca este un adevarat rechin imobiliar. Acesta detine, potrivit ultimei declaratii de avere, nu mai putin de 14 apartamente si o casa in Iasi. In 2012, Boca a vandut patru apartamente, venitul obtinut din instrainarea acestora fiind de 178.000 de euro, la care se mai adauga 100.000 de euro, obtinuti din vanzarea in 2013 a unei case. Mai nou, Florin Boca intentioneaza sa isi mai construiasca o vila, aceasta urmand sa fie amplasata pe Colina Insorita, in zona Pacurari.

La putere din opozitie

Pe langa averea impresionanta, alesul local se poate lauda si cu un alt fapt, ceva mai putin obisnuit. Practic, desi era pana de curand liderul de grup al consilierilor PP-DD, Florin Boca a sustinut in acest mandat de ales local preponderent proiectele celor de la PSD. Practic, Boca a votat chiar in contradictoriu cu colegii sai de partid atunci cand PSD a adus in CL proiecte fierbinti. In momentul de fata, Florin Boca este inca liderul de grup al PP-DD, acest lucru urmand sa se schimbe, sustine chiar acesta, la urmatoarea sedinta a plenului. Deocamdata, Boca este chiar presedinte de sedinta la intrunirile CL, fiind ales in aceasta postura dupa ce a fost propus de Constantin Axinia de la PDL.

Din punctul meu de vedere, am votat proiectele respective nu pentru ca erau de la PSD, ci pentru ca eu am sustinut toate proiectele europene sau de interes, indiferent de cine le propusese. Eu doar le-am dat credit tuturor, desi sunt tot felul de nuante care apar. Eu am avut o pozitie echilibrata, rationala si nu m-am lasat ghidat decat de interesul public„, a explicat Florin Boca.

Sotia s-a angajat la primarie

Dupa ce Florin Boca a sustinut cu sarg initiativele PSD, sotia lui s-a angajat la primarie. Initial, Monica Boca, in varsta de 31 ani, s-a inscris la un concurs derulat de Consiliul Judetean Iasi pentru un post de sef serviciu in cadrul Directiei Economice – Serviciul Buget. Aceasta s-a retras se pare din concursul programat in martie pentru a participa la un concurs organizat de primarie, in urma caruia a ocupat o functie la Serviciul Audit. „Doamna Boca a fost angajata pe un post de auditor superior in urma unui concurs. Este angajata municipalitatii de pe 17 iulie. La concurs au fost depuse cinci dosare, doar trei persoane s-au prezentat si doua au fost incadrate„, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al primariei.

Sunt in timpul programului acum, nu cred ca este necesara precizarea vreunor informatii”, a declarat ieri Monica Boca. Intrebat despre alegerea facuta de sotia lui, alesul local a precizat ca si-a sustinut consoarta atunci cand aceasta a vrut sa se angajeze. „Chiar am sustinut-o. A fost un concurs, l-a luat, are si experienta, este absolventa de studii superioare de specialitate. Sotia mea nu a mai avut de ceva vreme un program full time pentru ca am avut copii mici. Acum si-a dorit sa se angajeze„, a conchis Florin Boca.

Florin Boca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *