Prima pagină » International » Soția și cele două fiice ale unui cunoscut jurnalist de la BBC au sfârșit într-un mod tragic
Soția și cele două fiice ale unui cunoscut jurnalist de la BBC au sfârșit într-un mod tragic

Soția și cele două fiice ale unui cunoscut jurnalist de la BBC au sfârșit într-un mod tragic

10 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în International

Soția și cele două fiice ale comentatorului de curse John Hunt au fost ucise, marți seară, de către un bărbat care a folosit o arbaletă. Cele trei femei, cu vârste de 61, 28 și 25 de ani, au murit la scurt timp după agresiune.

Poliția l-a identificat pe suspect în persoana lui Kyle Clifford, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din zona Enfield situată în nordul Londrei (foto următoare).

Potrivit autorităților din marea Britanie, autorul crimelor era miercuri încă în libertate.

Autoritățile au demarat o operațiune pentru capturarea lui Clifford

Autoritățile au demarat o operațiune pentru capturarea lui Clifford și au avertizat populația să nu intre în contact cu suspectul, întrucât acesta ar putea fi înarmat.

Poliția a dat instrucțiuni speciale pentru cei care îl reperează pe suspect

Poliția din Hertfordshire a indicat mai multe modalități prin care cetățenii ce îl depistează pe Kyle Clifford pot raporta prezența acestuia:

– apel la numărul 101, cu mențiunea Op Infauna

– raportare online

– contactarea unui operator din camera de comunicații a forțelor de ordine prin webchat

– pentru cei care vor să rămână anonimi, apel la numărul 0800 555 111 sau utilizarea unui formular de contact.

Potrivit The Telegraph, autoritățile au fost alarmate marți seară, când John Hunt a revenit de la muncă la domiciliul său din Bushey, comitatul Hertfordshire, în jurul orei locale 19.

Poliția și echipajele de ambulanță au ajuns la scurt timp la fața locului, dar n-au putut decât să pronunțe decesul celor trei femei,

John Hunt, în vârstă de 58 de ani, care a fost ofițer de poliție, a lucrat pentru BBC 5 Live în ultimii 20 de ani, notează The Telegraph, potrivit antena3.ro.

Șeful Poliției din Hertfordshire i-a cerut în direct la TV suspectului să ia legătura cu autoritățile

Șeful poliției din Hertfordshire, Jon Simpson, a susținut, miercuri, o conferință de presă în care a confirmat următoarele informații legate de tripla crimă din Bushey:

– Ofițerii de poliție au găsit trei femei, în vârstă de 25, 28 și 61 de ani, rănite mortal într-o casă din Ashlyn Close, imediat după ora locală 19:00 a zilei de marți

– Resurse polițienești suplimentare au fost desfășurate în nordul Londrei și în Bushey pentru a localiza suspectul, al cărui nume este Kyle Clifford

– Echipe de căutare specializate și ofițeri de poliție înarmați au primit sarcina de a-l repera pe Clifford

– Poliția estimează că în tripla crimă a fost folosită o arbaletă, dar comandantul Simpson spune că este posibil să fi fost folosite și alte arme

– El a avertizat publicul să nu se apropie de suspect, care ar putea avea încă arbaleta asupra sa

– Adresându-se direct lui Clifford prin intermediul televiziunilor, Simmpson i-a cerut acestuia să intre în legătură cu poliția la numărul 999.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *