Prima pagină » Radio » Actualitate » Soția lui Vladimir Drăghia a născut. Prima imagine cu bebelușul

Soția lui Vladimir Drăghia a născut. Prima imagine cu bebelușul

07 sept. 2022, 13:08,
BZI.ro, în Radio

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut marți cel de-al doilea copil al familiei, care este tot fetiță. Vedeta a ales să nască natural, iar soțul ei i-a fost aproape în fiecare moment, în sala de nașteri. De menționat că soția lui Vladimir Drăghia a născut-o natural și pe Zora, primul copil al cuplului.

Vladimir Drăghia și Alice Caveleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, la un an de la venirea pe lume a primului lor copil. În anul 2017, Vladimir și Alice au devenit părinții Zorei, fetița lor, care în prezent are vârsta de 5 ani. Aceasta abia așteaptă să o cunoască pe surioara mai mică.

Soția lui Vladimir Drăghia a născut

Data de 6 septembrie este una cu totul specială pentru Vladimir Drăghia și soția lui. Alice Cavaleru a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Este vorba tot despre o fetiță care va purta un nume deosebit. Actorul a postat pe Instagram o poză împreună cu soția lui și bebelușul.

Familia Drăghia s-a mărit cu un membru. Este vorba despre o fetiță care a primit nota 10 la naștere. Vladimir și Alice sunt în al nouălea cer, iar acasă Zora așteaptă nerăbdătoare să-și cunoască surioara.

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Curg comentariile la postarea în care Vladimir Drăghia anunță că a devenit tată pentru a doua oară. Alice Cavaleru, soția lui, a născut marți noaptea, la ora 23.20, și a primit nota 10 din partea medicilor. Cea de-a doua fetiță a cuplului a avut la naștere o greutate de 3.530 grame și 53 de cm lungime.

„Să vă trăiască prințesa și multă sănătate, recuperare ușoară Mamei!!! / Să vă trăiască și să fiți sănătoși și fericiți alături de familia frumoasa pe care o aveți! / Felicitări Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate și putere deplină / Să vă trăiască îngerașul, să fie sănătoasă și să vă dăruiască multe bucurii alături de surioara ei superbă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cum s-au cunoscut Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Povestea de dragoste dintre Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pare desprinsă din filme. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar la trei zile distanță ea avea deja cheia de la casa lui. Alice a rămas însărcinată după trei luni de relație, iar mai apoi Vladimir Drăghia a plecat în Republica Dominicană la un show de televiziune pe când fiica lui avea doar șase luni. Au fost și momente grele pentru ei, dar pe toate le-au depășit cu răbdare, comunicare și iubire.

Familia Drăghia este una dintre cele mai frumoase și solide familii de persoane publice din România. Alice și Vladimir sunt admirați pentru modul simplu și profund în care trăiesc și fac bine în jurul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *