Prima pagină » Radio » Actualitate » Soția lui Ștefan Bănică Jr a întors toate privirile pe stradă. Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva

Soția lui Ștefan Bănică Jr a întors toate privirile pe stradă. Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva

22 sept. 2023, 12:41,
în Radio

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, a întors recent toate privirile pe stradă, fiind filmată în parcarea unui centru comercial. Cu toate că are 38 de ani și a adus pe lume și un copil, frumoasa brunetă pare cu mult mai tânără. Orice s-ar spune, Lavinia Pîrva are un corp impecabil, vedeta fiind foarte atentă la alimentație dar face și sport.

Lavinia Pîrva este o cunoscută cântăreață și manechin din România. Vedeta este căsătorită de ani buni cu artistul Ștefan Bănică Jr, împreună cu care are un băiețel, pe nume Alexandru. Pe zi ce trece, Lavinia Pîrva arată din ce în ce mai bine, iar vârsta ei pare că scade în loc să crească.

Soția lui Ștefan Bănică Jr a întors toate privirile pe stradă

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva sunt împreună de mai bine de zece ani. În anul 2017, cei doi s-au căsătorit în Bulgaria, într-un cadru restrâns, avându-i alături doar pe cei apropiați inimii lor. Pentru că au crezut încă din prima clipă în iubirea lor, Ștefan și Lavinia au ales să devină și părinți, și așa a apărut pe lume Alexandru, care a împlinit patru anișori în vară.

Lavinia Pîrva are 38 de ani. Bine… poate doar în buletin, căci în realitate nu arată că ar avea mai mult de 25. Artista arată într-o formă de zile mari, având un corp fără cusur. Ștefan Bănică Jr are de ce să fie mândru de soția sa. Îmbrăcată lejer, în parcarea unui mall și cu telefonul la ureche, Lavinia Pîrva a fost surprinsă recent de paparazzi WOWbiz.

Când merge, are o atitudine de divă. Atât ea, cât și soțul ei au o prestanță și nu pot apărea în public oricum. Se pare că Lavinia Pîrva a prins puțin timp doar pentru ea, ieșindu-și puțin din rolul de mămică și soție și a plecat la mall. O sesiune de cumpărături este mereu bine-venită. Și când arăți și foarte bine, deja totul e perfect.

Care este secretul frumuseții Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva se îngrijește foarte mult de aspectul fizic, iar în ultimul timp chiar a înflorit. Soția lui Ștefan Bănică Jr a povestit ce face pentru a arăta fără cusur.

„Nu am mai slăbit în ultima perioadă, așa mă mențin de ceva timp. După ce am născut, imediat mi-am revenit la formele inițiale, nu a durat foarte mult. Nu am făcut eforturi foarte mari să îmi revin pentru că nici înainte nu am fost prea durdulie.

Doar când am fost însărcinată am reținut multă apă. Ca să îmi revin, într-un timp foarte scurt, după ce am născut, am fost atentă la ce mănânc și am inclus sportul în activitatea mea cât mai des”, spunea Lavinia Pîrva în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, Lavinia Pîrva nu se ferește să apeleze la intervenții estetice. Vedeta a împărtășit cu fanii totul despre procedurile pe care le face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *