Prima pagină » Radio » Actualitate » Soția lui Pavel Bartoș vrea să devină medic pediatru. Anca a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei

Soția lui Pavel Bartoș vrea să devină medic pediatru. Anca a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei

30 oct. 2023, 10:30,
BZI.ro, în Radio

Anca, soția lui Pavel Bartoș, a renunțat la actorie, dedicându-se familiei, și acum studiază pentru a deveni medic pediatru. Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fete, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani. În trecut, soția lui Pavel Bartoș a apărut în câteva filme și chiar a prezentat emisiuni la TV și radio.

Prezentatorul de la Vocea României și Anca Bartoș sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fete. Pavel Bartoș și soția sa formează unul dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi apar rar împreună la evenimentele mondene, iar asta pentru că Anca a ales să stea departe de luminile reflectoarelor. Anca Bartoș, în vârstă de 46 de ani, a lucrat și ea în televiziune și este actriță, însă a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei sale, iar de curând a decis să facă o reconversie profesională.

Soția lui Pavel Bartoș vrea să devină medic pediatru

Anca, soția lui Pavel Bartoș, este la bază actriță și a apărut în filme precum „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie” (2012) sau serialul „La Urgență” (2006). De-a lungul timpului, soția lui Pavel Bartoș a prezentat și câteva emisiuni – „Slab sau gras” de la Senso TV (2006) și a avut un proiect pentru copii la postul de radio Itsy Bitsy (2008).

Însă, după venirea pe lume a copiilor, Anca Bartoș a ales să renunțe la carieră pentru a le putea crește pe cele trei fete ale sale, Eva, Rita și Sofia.

„La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii”, spunea anul trecut Pavel Bartoș despre soția sa.

Acum că fetele au crescut, Anca Bartoș a decis să își urmeze visul de a deveni medic pediatru. Astfel, s-a înscris la Facultatea de Medicină, unde învață din greu.

„Principala mea calitate este soția mea. Probabil, așa a fost să fie, ca eu să asigur confortul familiei mele și ea să asigure confortul emoțional. (…) S-a apucat de Medicină. Este în anul 4. Vrea să fie medic pediatru. Ea a fost fată de doctor și ea cumva a moștenit, a avut din familie chestia asta. Ea vorbea foarte mult cu tatăl ei, știa cumva remedii. Toată lumea o suna pe ea”, a dezvăluit Pavel Bartoș despre Anca, în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Multe vedete apelează la ea pentru sfaturi medicale

Totodată, Pavel Bartoș a precizat că și Smiley cu Gina Pistol o contactează atunci când fiica lor este bolnavă.

„Smiley și cu Gina o sună si fac: «Măi, copilul meu e așa», «Măi, fă aia» și când simte că o depășește atunci le zice să meargă la doctor. Când au fost copiii mici, ea a mai și studiat, să vadă despre ce e cheastia aia, despre ce e aia… Asta vrea să facă”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

„Este de admirat că… nu vreau să spun la vârsta ei, că sună aiurea, dar vorba aia, la 23 de ani e de admirat că învață, că reține și e pasionată, e hăruită. E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”, a subliniat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *