Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Nelu Ploieșteanu dărâmată de durere. Ce a făcut la nici un an de la moartea artistului

Soția lui Nelu Ploieșteanu dărâmată de durere. Ce a făcut la nici un an de la moartea artistului

18 dec. 2021, 17:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A trecut mai bine de jumătate de an de la trecerea în neființă a maestrului Nelu Ploieșteanu, iar soția lui nu se poate obișnui cu ideea că acesta s-a stins. Aniversarea artistului era chiar în luna decembrie, pe 17. Altă dată, această zi era un fericită. Anul acesta, însă, a fost extrem de dureroasă pentru văduva lui Nelu Ploieșteanu.

Ce a făcut soția lui Nelu Ploieșteanu la nici un an de la moartea artistului

Elena Ploieșteanu va petrece anul acesta, primul Crăciun fără soțul ei iubit. Deja a trecut printr-un moment greu, când în loc să-l aniverseze pe soțul ei, de ziua lui, a mers la cimitir cu pomană și colivă. Văduva artistului își amintește că în urmă cu un an, nepoții i-au făcut un tort lui Nelu Ploieșteanu de ziua lui.

Am fost la Biserică, am făcut colivă. Acum un an i-au făcut nepoții tort. Acum m-am dus cu colivă. Am chemat preotul, am făcut slujba acolo la mormânt, am împărțit și acum sunt acasă. Este foarte greu! Nu mi-au rămas decât copiii și Bunul Dumnezeu. Atât!, a spus Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani

Anul acesta, pe 17 decembrie, Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani. Nu a mai apucat să se bucure de această aniversare în sânul familiei. Soția sa Elena a rămas singură și îndurerată de pierderea partenerului ei de viață.

Este primul Crăciun pe care îl va petrece fără Nelu Ploieșteanu. O mai alină lucrurile lui rămase în casa lor și perna pe care dormea artistului. Elena Ploieșteanu o așează cu grijă, în dorul soțului iei plecat din această lume.

Perna unde dormea el, i-o așez eu și dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă. E o durere imensă… Mi-a zdrobit inima, sufletul mi l-a făcut cioburi, a  mai spus Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Nelu Ploieșteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, a fost unul dintre cei mai mari artiști de muzică lăutărească din România. Artistul s-a stins din viață la data de 2 aprilie 2021, la Spitalul Floreasca și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său, Mihai, care a murit în 2018.că acesta emana halenă alcoolică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *