Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Kamara și cântărețul strâng bani pentru operațiile băiatului lor

Soția lui Kamara și cântărețul strâng bani pentru operațiile băiatului lor

14 iun. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Kamara și soția lui, Oana, sunt acum alături și strâng banii pentru operațiile băiatului lor, chiar dacă au divorțat în urmă cu trei ani. Cei doi au reușit să strângă suma de 10.000 de euro pentru următoarea operație a fiului lor, Leon Akim, ce va avea loc în septembrie.

Exceptând perioadele în care Kamara era nevoit să plece deoarece avea concerte sau trebuia să participle la diverse evenimente, Leon stă o săptămână cu Kamara și o săptămână uc soția acestuia.

Mai mult, pentru tratamentele pe care le urmează, Kamara merge împreună cu fiul lui la Timișoara, la clinică medicală. Atunci când poate, și fosta soție îi însoțește pe cei doi.

La clinica de Timișoara vin medici specialiști din alte țări, precum Spania, Republica Moldova, Ucraina, care fac tratamente specifice cu Leon. Aceștia au reușit să-i întindă mai bine picioarele micuțului, care a început să facă și pași susținuți.

De ce a divorțat Kamara de soția lui

Divorțul lui Kamara și a Oanei a survenit după ce ambii s-au acuzat de infidelitate. Mai mult, în cazul lui Kamara, cea despre care s-a spus că este amanta, Mădălina, a ieșit pe posturile TV și a acuzat-o pe Oana că face videochat. Asta, în condițiile în care și Mădălina a fost acuzată de fostul iubit că în trecut ar fi făcut videochat.

Ulterior, când Oana a primit premiul cel mare, în cadrul Festivalului Internațional de Videochat, organizat la Praga, a recunoscut că așa își câștiga banii. Mai mult, brunetam, care a spus că a avut parte de înțelegerea și de sprijinul famieliei, a renunțat la această meserie.

Uniți de boala fiului lor

Leo Akim, fiul lui Kamara și al Oanei, a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune sau boală şi are ca rezultat pierderea parţială sau totală a utilizării trunchiului şi a membrelor. La această boală, atât nervii senzoriali, cât şi cei motorici sunt afectaţi, ceea ce înseamnă că se pierde atât senzaţia, cât şi controlul acelei părţi a corpului.

Leon s-a născut la 36 de săptămâni cu o formă de paralizie cerebrală. Din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut mai multe probleme. Micuțul a făcut terapie și a avut o evoluție bună. Pe partea motorie, încă sunt probleme deoarece micțul Leon Akim nu merge, nu este independent. Leon a suferit până acum mai multe intervenții chirurgicale și un tratament costisitor cu celule stem.

În ciuda acestor probleme, cântărețul și Oana au trecut peste problemele dintre ei și încearcă să se concrentreze pentru a-l ajuta pe micuțul Leo să revină, pe cât posibil la normal. Kamara a postat de mai mult ori pe contul său de Facebook clipuri video în care apare alături de fiul său. În 2019, spre exemplu, Anul trecut, Kamara a lansat pe youtube un clip muzical emoționant dedicat micuțului Leon, versurile melodiei fiind unele pline de emoție, durere dar și de speranță și multă iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *