Prima pagină » Cultural » Soția lui Kamara a luat foc după ce artistul a fost eliminat de la Survivor: “L-au provocat continuu..”

Soția lui Kamara a luat foc după ce artistul a fost eliminat de la Survivor: “L-au provocat continuu..”

14 apr. 2023, 09:47, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Kamara a fost eliminat de la Survivor România 2023, în ediția din 12 aprilie. Oana Hantoiu susține că fostul său partener de viață, cu siguranță, își mai putea continua parcursul în emisiune, însă a fost vorba despre o strategie greșită la mijloc.

Mai mult, aceasta menționează că la televizor au putut fi vizualizate doar conflictele lui Kamara.

Oana, fosta soție a lui Kamara, susține că, pe de-o parte, se bucură că fostul său partener de viață se întoarce acasă, însă, pe de altă parte, i-ar fi plăcut ca artistul să fi continuat să participe în cadrul emisiunii Survivor.

Soția lui Kamara a luat foc după ce artistul a fost eliminat de la Survivor

Fosta soție a lui Kamara vorbește printre altele și despre faptul că la televizor au rulat doar momentele în care artistul era în conflict cu ceilalți participanți din cadrul emisiunii, iar cele în care acesta le gătea concurenților n-au fost difuzate. Mai mult, Oana menționează că Iftimoaie și DOC l-au provocat în repetate rânduri pe Kamara pe parcursul șederii lui în junglă.

“Cu siguranță mai putea rămâne la Survivor, după cum ne-a spus și el aseară, pe video call, dar na, a fost o strategie greșită. Dar noi ne bucurăm. Pe de-o parte, ne pare rău că n-a mai stat, pe de altă parte, îl așteptăm acasă.

Din câte am înțeles, ei au dat foarte mult conflictele, dar nu au fost. Am înțeles că Iftimoaie și cu DOC l-au provocat încontinuu, dar din câte am înțeles de la ceilalți concurenți care au ieșit, nu s-au dat momentele frumoase în care Kamara le gătea sau vorbea cu ei”, a declarat Oana pentru CANCAN.RO.

Kamara a părăsit Survivor România

În urma voturilor exprimate de către publicul emisiunii, cele mai puține voturi le-a primit Kamara, iar Dan Pavel a anunțat că a fost eliminat. „Concurentul care părăsește Survivor România 2023 este Kamara. Kamara, pentru tine Survivor România se oprește aici, în această zi”, a transmis Daniel Pavel.

În ciuda faptului că spera să câștige premiul de 100.000 de euro pentru a-și ajuta fiul bolnav, cântărețul a părăsit competiția. Înainte de a pleca, Kamara a ales să spună câteva cuvinte de încheiere și și-a luat la revedere de la colegii săi în aplauzele lor.

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Dar cred că, orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu. Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el’“, au fost cuvintele de rămas-bun ale lui Kamara.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *