Prima pagină » Cancan » Soția lui Ionuț Iftimoaie și-a schimbat profesia. Cu ce se ocupă acum Maria

Soția lui Ionuț Iftimoaie și-a schimbat profesia. Cu ce se ocupă acum Maria

19 ian. 2024, 12:48,
în Cancan

Soția fostului luptător Ionuț Iftimoaie și-a schimbat profesia și s-a lansat într-un nou domeniu de activitate, și anume beauty. Până de curând, Maria Iftimoaie se ocupa exclusiv de atelierul de haine și de vânzarea creațiilor sale. Însă, de curând, soția lui Iftimoaie a trecut la micropigmentarea sprâncenelor dar face și un curs de cosmetică.

De peste 18 ani, Ionuț Iftimoaie iubește o singură femeie, cu care s-a și căsătorit în 2006. Maria Iftimoaie, soția luptătorului, este o brunetă superbă, delicată, dar ține casa cu o mână de fier. A crescut trei copii, are grijă de gospodăria de la Comănești, județul Bacău, iar de curând și-a diversificat domeniul de activitate.

Soția lui Ionuț Iftimoaie și-a schimbat profesia

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, fostul luptător K1, este pusă pe fapte mari atunci când vine vorba de domeniul beauty. Frumoasa moldoveanca este foarte încântată de noul său job… și anume technician în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor, și se vede profesând de acum înainte mulți ani.

„Îmi place mult și merge destul de bine treaba. Sunt încă la început de drum în acest domeniu, dar simt că fac ceea ce îmi place pentru că o fac cu mare drag! Pot spune că micropigmentarea sprâncenelor este o artă. În acest domeniu este nevoie de pricepere, talent în ceea ce privește desenul și multă răbdare. Mă bucur că am ales să fac și asta pe lângă ce făceam înainte”, a declarat Maria Iftimoaie.

Pe lângă faptul că are un atelier de haine, este tehnician în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor, Maria Iftimoaie ne-a mai dezvăluit că nu își dorește să se oprească aici:

„Acum mai fac și un curs pentru cosmetică, în februarie o să termin cursul de cosmetică și sper să fie bine și aici pe viitor. Pot să îmbin perfect micropigmentarea sprâncenelor cu partea de cosmetică. Cred că este un plus pentru comunitatea în care trăim! Vin cu mai multe servicii de calitate pentru viitoarele cliente”, a mai spus soția fostului luptător.

Au o familie foarte frumoasă

Fostul luptător K1 Ionuţ Iftimoaie şi fostul fotomodel sunt părinţii a trei copii minunaţi: Nicholas Ionuţ și Nicole, ambii adolescenți, iar mezina familiei este Ioana. Toți cei trei copii seamănă mai mult cu Ionuț, din punct de vedere fizic, dar fetele au moștenit pasiunea pentru modă a mamei lor.

Nu de puține ori, cele trei se îmbracă în ținute identice, realizate la atelierul de croitorie al familiei. În afara celor trei copii, Ionuț Iftimoaie mai are o fiică în vârstă de 24 ani, dintr-o relație anterioară, pe care a avut-o cu o actriță italiană.

După retragerea sa din lumea sportului, Ionuț Iftimoaie s-a dedicat afacerilor, soției dar și celor trei copii frumoși pe care îi au împreună și pe care îi iubește enorm.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024