Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Ilie Năstase, accident în timp ce se afla la echitație. Ioana Simion, momente de groază

Soția lui Ilie Năstase, accident în timp ce se afla la echitație. Ioana Simion, momente de groază

28 aug. 2022, 17:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au fost momente de panică pentru Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, chiar în timp ce se afla la echitație. Se știe foarte bine că soția fostului tenismen are acest hobby, însă a avut parte și de un accident. Calul pe care se afla a aruncat-o de pe șa.

Soția lui Ilie Năstase a fost accidentă în timp ce se afla la echitație

Soția lui Ilie Năstase e foarte pasionată de echitație, iar Ioana Năstase merge des la călărie, acolo unde se bucură din plin de acest hobby. Totuși, astăzi a avut parte de o situație mai neplăcută, iar aceasta a povestit pe pagina sa de socializare și ce s-a întâmplat.

Se pare că aceasta a fost aruncată de pe șa, însă Ioana este bine și a ținut să precizeze că îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpăt teafără. Ea a publicat și câteva imagini de pe cal, dar susține că le-a făcut înainte de a avea parte de incidentul neplăcut .

”Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui ”Cezar” !!! Mulțumesc, Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de aceasta data !!!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare în dreptul imaginilor cu calul.

Ioana Năstase a cumpărat calul cu 25.000 de euro

Calul de pe care Ioana Năstase a fost astăzi accidentată este chiar calul ei, cel pe care vedeta l-a numit Cezar. Ea a povestit de acasă că a dat pe acest animal suma de 25.000 de euro, iar aceasta l-a achiziționat chiar de ziua ei de naștere.

Cu toate că i-a spus lui Ilie Năstase că își dorește acest dar de ziua ei, acesta a mărturisit că nu vrea să dea atât de mulți bani pe cal, astfel că Ioana Năstase a mers la bancă și a scos banii pentru a și-l cumpăra singură.

Ulterior, ea a mărturisit că Ilie Năstase a venit la ea și i-a oferit și el jumătate din banii dați pe cal și astfel a contribuit la cadoul mult dorit de soția sa.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump.

Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *