Prima pagină » Actualitate » Soția lui Horia Brenciu a uimit pe litoralul românesc! Puțini au recunoscut-o pe Alice Dumitrescu!

Soția lui Horia Brenciu a uimit pe litoralul românesc! Puțini au recunoscut-o pe Alice Dumitrescu!

04 sept. 2024, 09:01,
în Actualitate

Soția lui Horia Brenciu a uimit pe litoralul românesc. Alice Dumitrescu a ieșit la o sesiune de bronzat, chiar pe nisipul plajei unde în urmă cu puțin timp Horia Brenciu petrecea timp de calitate împreună cu fiul său.

Alice Dumitrescu a decis să se relaxeze singură, fără soț sau copii. În ceea ce privește alegerea costumului de baie, soția lui Horia Brenciu a decis să poarte un costum one piece, negru, simplu. Doamna sufletului lui Brenciu a dat dovadă că este o femeie puternică și independentă, cărându-și singură șezlongul.

Soția lui Horia Brenciu a uimit pe litoralul românesc!

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt destul de rezervați atunci când vine vorba despre viața lor privată. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ două decenii, pe platourile de filmare, atunci când au realizat că sunt suflete pereche. Ulterior, au devenit soț și soție, iar în prezent se bucură de familia numeroasă pe care o au. Cuplul are patru copii, fiecare dintre ei fiind un adevărat motiv zilnic de fericire. Alice Dumitrescu are două fete, din căsnicia anterioară, însă i-a dăruit-o lui Horia Brenciu pe Mina, rodul iubirii lor. Cei doi mai au și un băiețel adoptat, pe nume Toma, care este cel mai mic membru al familiei.

Familia nu ratează nicio ocazie să petreacă clipe prețioase împreună. Așa cum vă spuneam mai sus, Horia Brenciu a dat dovadă că este un tătic model în urmă cu câteva weekend-uri, atunci când a fost surprins de CANCAN.RO la mare, când încerca să își învețe fiul să înoate. De data aceasta, a venit rândul soției sale să se relaxeze pe litoralul românesc. Doar că Alice Dumitrescu a ales să își petreacă ziua la plajă singurică, fără soț sau copii.

Alice Dumitrescu, singură la plajă

Partenera de viață a îndrăgitului artist și-a luat cele necesare și a pornit spre plajă, neînsoțită. Cel mai probabil, a vrut să se bucure de câteva clipe de relaxare, în solitudine. Alice Dumitrescu s-a bucurat de soarele arzător și s-a relaxat pe șezlong toată ziua. Unde mai pui că la un moment dat, producătoarea TV și-a pus mușchii la contribuție și a început să tragă cu putere de șezlongul care nu părea deloc ușor.

Omul de televiziune nu a cerut ajutorul cuiva, s-a înarmat cu răbdare și perseverență și a mutat șezlongul în așa fel încât să se bucure de razele soarelui pe deplin. Probabilcă își dorea cu ardoare ca bronzul să fie unul uniform.

În ceea ce privește alegerea costumului de baie, soția lui Horia Brenciu a decis să poarte un costum one piece, negru, simplu. Însă a spart cromatica cu încălțările. A purtat o pereche de flip-flops roz aprins, cu talpă groasă. În orice caz, se pare că juratul de la Vocea României și soția lui „fac cu rândul” la plajă, dar se bucură din plin de apa caldă și de ultimele raze ale soarelui din acest sezon estival. Astfel, soția lui Horia Brenciu a uimit pe litoralul românesc, puțini fiind cei care au recunoscut-o pe Alice Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024