Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii

Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii

07 sept. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Soția lui Florin Salam a dat de înțeles de curând că nu trece prin cea mai bună perioadă. Roxana Dobre a postat două mesaje cu subînțeles, iar în unul dintre ele face referire la suferința pe care i-ar fi provocat-o cineva.

S-a zvonit că ar fi apărut ceva probleme între Roxana Dobre și Florin în urmă cu câteva săptămâni, ca mai apoi soția manelistului să declare că le este bine împreună și au trecut peste momentele dificile. De curând, Roxana Dobre a făcut două postări în care dă de înțeles din nou că există oameni care i-au făcut rău.

„Cu timpul devii tot mai tăcut pentru că înțelegi că unele lupte nu-ți aparțin și că tot ce contează este pacea și liniștea ta”, este unul dintre mesajele postate de Roxana Dobre, pe Instagram.

În cea de-a doua postare, Roxana Dobre spune că există cineva care a rănit-o fără să aibă vreun motiv

„Sper că atunci când vei realiza cât rău mi-ai făcut, să te oprești în loc și să te întrebi: „Oare a meritat să-i fac asta? Până atunci, te rog să ai grijă de tine”, este al doilea mesaj distribuit de soția lui Florin Salam, pe Instagram.

Roxana Dobre, în lacrimi, în spatele scenei, în timp ce manelistul cânta

În urmă cu câteva zile, imaginile cu Roxana Dobre în care apare în timp ce plângea, au devenit virale. Soția lui Florin Salam se afla în spatele scenei, iar manelistul cânta versuri emoționante, dedicate partenerei lui.

Totul se întâmpla după ce s-a zvonit că ar fi apărut probleme în căsnicia lor și că ar fi ajuns la despărțire, ca mai apoi Roxana Dobre să declare că totul este ca înainte între ea și Florin Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`